Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
Ben yeni atandım altındağ ilçesine..ama sanırım başvurular bitmiş..ek başvuru olacakmı

Arkadaş bu görevlendirme yapılacak mı yapılmayacak mı? Ders programı yapılıyor dersler dağıtılıyor ona göre bir şeyler yapalım. nasıl bir iş arkadaş ya. olumlu yada olumsuz hiç bir haber yok kimseden.

Arkadaşlar ildeki eğitici bir arkadaşı aradım. ortaokullara görevlendirme yapılmayacak dedi bana. ne kadar doğru bilmiyorum. ortaokullara fatih projesi kurulduğu zamanda yapmazlar inşallah.

Merhaba arkadaşlar, ben de geçen hafta mail gönderdim ilden Barış Bayburtluya mevcut fatih projesi kapsamındakı okullar dolduğunda ortaokullara görevlendirme yapılacaktır dedi.

Bence bazı arkadaşlar sabırsız davranarak hata yapıyor. Bu yıl ilk kez Ankara'ya atanıp ilk başvurusunu yapanların telaşını anlarım.

Görevlendirmeler yüzde 75 ihtimalle 15 Eylül, Yüzde 25 ihtimalle 22 Eylül'de göreve başlayacağımız şekilde yapılacaktır. Herkes rahat olsun, burası angara :mrgreen:

yasarsahbaz' Alıntı:
Bence bazı arkadaşlar sabırsız davranarak hata yapıyor. Bu yıl ilk kez Ankara'ya atanıp ilk başvurusunu yapanların telaşını anlarım.

Görevlendirmeler yüzde 75 ihtimalle 15 Eylül, Yüzde 25 ihtimalle 22 Eylül'de göreve başlayacağımız şekilde yapılacaktır. Herkes rahat olsun, burası angara :mrgreen:
Pozitif yaklaşım işte budur, oldu oldu olmadı çay demleriz :alkis:

formatörüm' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:

Pozitif yaklaşım işte budur, oldu oldu olmadı çay demleriz :alkis:

Çayı karıştırma hocam :) Daha erken :))))

Hocam bekleye bekleye çay soğuyacak,sonra içilmez o çay :D arada karıştırıp içmek lazım sıcak sıcak :++:

Yeni okulumda 30 saat dersim var bilgisayarlar hepsi berbat elden geçmesi lazım rehber olsam hem ders üstüne arızalı bilgisayarlar ne yapacağım ben :( ortaokuldayım

Görevlendirmeler yüzde 75 ihtimalle 15 Eylül, Yüzde 25 ihtimalle 22 Eylül'de göreve başlayacağımız şekilde yapılacaktır. Herkes rahat olsun, burası angara
Pozitif yaklaşım işte budur, oldu oldu olmadı çay demleriz :alkis:[/quote]

Çayı karıştırma hocam :) Daha erken :))))[/quote]
Bence yarın (çarşamba) saat 5 gibi çayı demlemeli,olmayacak demek ki. :puhaha:

otherm' Alıntı:
Yeni okulumda 30 saat dersim var bilgisayarlar hepsi berbat elden geçmesi lazım rehber olsam hem ders üstüne arızalı bilgisayarlar ne yapacağım ben :( ortaokuldayım

Hocam rehber olmasan da sonuçta o bilgisayarlarla yine siz ilgileneceksiniz. Ben bakmam demezsiniz, çünkü derslerimizde yine biz kullanacağız.

Arkadaşlar az önce il milli eğitimdeki yetkili arkadaşla görüştüm ve ilgili şube müdürünün fatih projesi olmayan okullara görevlendirme yapmayı düşünmediğini söyledi.

sesumut' Alıntı:
Arkadaşlar az önce il milli eğitimdeki yetkili arkadaşla görüştüm ve ilgili şube müdürünün fatih projesi olmayan okullara görevlendirme yapmayı düşünmediğini söyledi.
Kardesim bu nasıl iş yahu, tüm Turkiyede genel olarak fatih okulları dolduktan sonra isteyen herkes gorevlendirilir, okullarda işlerin sorunsuz yurumesi icinde elzem olan bu, bi kisinin keyfine gore bu isler yapılmaz ki

sesumut' Alıntı:
kimle görüştünüz hocam?

milletin bt rehberliği demek ki şube müdürüne batıyor o yüzden düşünmüyor :mrgreen:

Bu BTR işinde her il kendi kafasına göre bişeyler çalıp oynuyor, gerçi MEB'in çoğu işinde de öyle :) BTR kursu açmaya gelince açıyorlar ama hazır işi bilen adamı görevlendirmeye yanaşmıyorlar.

okulumuzda 36 saat ders var ve 3 arkadaş çalışıyoruz kadrolu olarak. Eğer btr görevlendirmesi olmazsa ne yapıcaz biz.. Bu ne saçma bir durum böyle.. Bana da barış bey geçen hafta bu haftadan için sistemi ortaokullar için açacaklarını söylemişti

İş bilmez adamları btr nin ne olduğunu bilmeyen adamlara yetki verirsen oda yaptırmaz görevlendirmeleri . İşinin ehli adamlar ne zaman gelecek bu mîlli eğitime. Eskide yapılırken Fatih projesi mi vardı . Okullarda ki bilgisayarlar ne olacak. Tabi kimin umurundaki

Çok merak ediyorum okullara yazısı geldi DYNED bu yıl kullanılacak acaba kim ilgilenecek. İngilizce öğretmenlerine yaptırsınlar artık.. :)

Ben de aradım ili bugün, perşembeye yetirtirmeye çalışcaklarını ve ortaokullar Fatih kapsamına alınana kadar görevlendirme yapılmasının düşünülmediğini söylediler. Tek kelimeyle aymazlık başka bir şey değil!!! Ortaokullara kurulum yapılınca bugün görev vermedikleri öğretmenlerin yerime Marslı üstün teknoloji ırkını getirir koyarlar okullara artık!! :x

Bende aradım arkadaslar. Ortaokullara görevlendirme yapılmayacakmış. En az 1 dönem görevlendirme yok anlayacağınız. Bu konuda Birşeyler yapmak lazım bir tane adamın şahsi görüşü neticesinde 500 kişilik bir grubun kaderini mi belirleyecek. Ne hallere düşüyoruz ya

10 yıldır aynı şey yine bizi şaşırtmadı bu bölüm.. her sene bi uygulama her sene birilerinin görüşüne keyfine göre değişiklikler.. :verymad: :verymad:

BBNET
Geri