danıştay kararı var hocam sözleşmeli öğretmenlikte gecen süreler kadrolu öğretmenlikte gecen süreler gibidir sözleşmeli öğretmenlikte gecen sürelerde derece ve kademe sayılıyor aynı zamanda il dışı atamada isteye bilirsinizsemra0223' Alıntı:şimdi kadrodayım ama ilk yıl sözleşmeli çalıştım. ilk yılım sayılırsa isteyebilirim. kimileri sayılır kimileri olmaz diyor. sizce sayılır mı? sayılırsa çok çok çok sevinirim
tek tercih: malatya
Sakarya-Kocaeli civarına fazla talep olmaması beni de şaşırttı....mert_aylan' Alıntı:sakarya yı istemiyo mu kimse ben tek başıma giderim sorun değil
beni de şaşırttı ve memnun etti.Hayırlısı diyeyimsguner_23' Alıntı:Sakarya-Kocaeli civarına fazla talep olmaması beni de şaşırttı....mert_aylan' Alıntı:sakarya yı istemiyo mu kimse ben tek başıma giderim sorun değil
Sizin 2 yıl 11 ay olacak.Yani 1 ay ile kurtarıyorsunuz.Ama yine çıkacak yönetmelik 31 Temmuz yerine 31 Ağustosu baz alırsa o zaman 3 yılınız doluyor....neslicenk85' Alıntı:benimde puanım 36 olucak mersin ve civarını istemeyi düşünüyorum. ama bi sorumolucak ben 31 temmuz itibariyle 3 senemi doldurmuş olmuyorum. doğu görevi için 3 senemin dolması gerek benim 31 ağustosda doluyor istememe gibi bir hakkım olabilirmi? bilgisi olan var mı?
neslicenk85' Alıntı:benimde puanım 36 olucak mersin ve civarını istemeyi düşünüyorum. ama bi sorumolucak ben 31 temmuz itibariyle 3 senemi doldurmuş olmuyorum. doğu görevi için 3 senemin dolması gerek benim 31 ağustosda doluyor istememe gibi bir hakkım olabilirmi? bilgisi olan var mı?
merve_eagle' Alıntı:il içi hakkında bilgisi olan var mı? il dışı ile aynı tarihlerde mi oluyor?
sguner_23' Alıntı:Oy sayısı yaklaşık 1 haftadır 250 civarında.Bu demek oluyorki bu yıl 260-270 civarında bilgisayarbilişim üyesi yerdeğiştirmeyi düşünüyor.Bir o kadar da dışardan olsa 550 civarı bilişimci yerdeğiştirecek.Ortalam bir ili 7 kişi isteyecek...
250 fazla bir rakam.. bu siteden haberi olmayan binlerce kişi var.. örneğin bizim okulda arkadaş tayin istiyecek bilmiyordu bile.. zorla oy kullandırdım![]()
Hocam branş sınıf mı? 300 küsür puanla aydının dağ köyleri de mi çıkmıyor?can666' Alıntı:344 puanım var aydın ve muğlayı istiyecem.Geçen sene çıkmadı bu yıl çıkar inşaalah.