Herşeyi ile güzel bir iş aile sosyal ortam dünyada hiçbir yerde yok hocam. Sorunlar engeller problemler var ve olacak da ama şunu unutma ki yarınlar bugünlerden maalesef daha da kötü oluyor. Planlama hayal etme uzak hedefler koyma olmuyor maalesef.
Gaziantep'teyim. Malumunuz son 5 yıla baktığımız zaman deprem, koronavirüs görmüş insanlarız. Nacizane tavsiyem, sana verilen görevlerini yap ama mesai dışı bir hayatın olsun ve içinde bulunduğun zamanı en güzel şekilde değerlendir. Anı yaşa yani Carpe Diem diye bir söz var bence bu söz gelmiş geçmiş en büyük evrensel mesajdır.
İlçe milli eğitimde çalıştım 5 6 yıl, bana o kadar çok şey kattı ki hala 5 yıl geçmesine ragmen onun meyvesini yiyorum diyelim. 3-4 defa elime fırsat geçti yurt dışında bir tanıdığın yanında garsonluk yaptım restoranda, bana o kadar çok şey kattı ki biz nasıl güzel ve değerli bir iş ortamında çalışıyoruz.
Benim ki biraz gevezelik oldu ama hocalarım zaten özetlemiş hayattan nasıl lezzet alacağımızı, Sancaktepe hocamı dinle Cennet vatanımızı gez dolaş, ad81 hocamızı dinle al 2 3 ay izin git alakasız mesleklerde görev al en basiti git bir cafede çalış farklı işler bulup deneyimle, omd hocamı dinle git küçük bir yere kendi özüne dön hatta birkaç dönüm uğraşacak toprak da geçti mi eline senden kralı yok hocam