20 yılı dolanlar

Kodla Büyü
Hocamız bildiğim kadarıyla fen lisesinde, talim terbiyenin ders çizelgesi belli. Kendisine tebliğ edilen resmi ders programında da bt dersi yazıyordur. Sözle işler düzelmiyor belli ki, resmi dilekçe ile başvuru yapacak. Okula müfettişler gelecek , idare öğretmen öğrenci ifade alacaklar. İdare ceza alacak ama her halükarda hocamizda ceza alacak.. neden? Bu kadar süre neden beklediniz diye. Süreç malesef böyle işler.

Hocamız bildiğim kadarıyla fen lisesinde, talim terbiyenin ders çizelgesi belli. Kendisine tebliğ edilen resmi ders programında da bt dersi yazıyordur. Sözle işler düzelmiyor belli ki, resmi dilekçe ile başvuru yapacak. Okula müfettişler gelecek , idare öğretmen öğrenci ifade alacaklar. İdare ceza alacak ama her halükarda hocamizda ceza alacak.. neden? Bu kadar süre neden beklediniz diye. Süreç malesef böyle işler.
Ben de diyorum ki hiçbirimizin başı ağrımasın işte, hem de bence kimsenin başı ağrıma hocam ne bana ne de bir başkasına hiç bir şey olmaz sadece benim sinirim bozulur olan o olur.
Sessiz sakin hayatıma devam etmek istiyorum huzur istiyorum artık bu ülkede hiçbir şey değişmez. Evet ucu bana dokunur derste bir olay olsa birşey olsa, böyle de bana dokunuyor imtihan dünyası vallahi

Sayın Hocam, iş resmiyete dökülürse kimse sizi tanımaz hatta kabak sizin başınıza bile patlayabilir.
Proje okulundaydınız galiba, normal bir okula en kısa zamanda tayin istemenizi tavsiye ederim.
İstifa çözüm değil, aksine kendi zararınıza olur. Kafa dinlemek istiyorsanız ücretsiz izin tavsiye ederim.

Kırşehir'de böyle bir uygulama var. Bir tek ben değilim. Okullardaki özellikle norm fazlası öğretmenler bu şekilde görevlendiriliyor. Sanıyorum Tübitak gibi projelerin takibini yapan ar ge bölümünün talebi ile olmuş. Okullara gelen projelerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Veli akademileri, Tübitak, dilimizin zenginlikleri, mavi yeşil enerji vb. Çalışmaları koordine ediyoruz. Ayrı bir ek dersi yok. 15 saat maaş karşılığı okulda çalışıp (eve iş götürdüğüm de çok oluyor) haftada bir gün nöbet tutuyoruz. Ayrıca kulüp de var. Ama derse girmiyorum. Bu da beni önceki yıllara göre epey rahatlatıyor. Belki daha çok iş ama daha az stres.

Çoğu yer dolu değil herkesin istediği belli başlı yerler dolu. Ayrıca şimdiden bahsetmiyorum 16 yıllık bir süreçten bahsediyorum ki 10 sene önce Antalya merkeze 85 puanla gittim mesela normal il dışı ile. Ayrıca şuan sürü psikolojisi ile hareket edip İzmir Muğla Çanakkale takintisindan vazgecerseniz yüzlerce okul var olduğunu görebilirsiniz örneğin İstanbul komple boş , Mardin Diyarbakır Van vs de öyle. Ama hepiniz ege de çalışmak zorunda olduğunuz için heryer dolu demeniz normal😂
yaşamak istediğim yerde yaşayamadıktan sonra...

hocam şuan mevsim geçişi, inanın çoğu kişi huzursuz, stresli ve yorgun. halk arasında bahar yorgunluğu deniliyor. bu geçiş döneminde birde önceden olan stres sizi daha çok etkilemiş. geçmiş olsun. psikolojik destek alabilirsiniz.
ben sıkıldığımda kendi adıma: işim var çok şükür kimseye muhtaç değilim ve sahip olduğum imkanlara şükrederek teselli ediyorum kendimi. saygılar.

BBNET
Geri