.tib uzantılı imaj dosyasının adında gizliao1983' Alıntı:adem hocam şifre adında gizli derken biraz şifreli olmuş)
şifre nedir tam olarak zahmet olmazsa gönderebilirmisiniz özelden?
tamamdır hocam teşekkür ederim. deniycem yarın bir sorun çıkarsa sizi yine rahatsız edicem sanırımademola' Alıntı:.tib uzantılı imaj dosyasının adında gizliao1983' Alıntı:adem hocam şifre adında gizli derken biraz şifreli olmuş)
şifre nedir tam olarak zahmet olmazsa gönderebilirmisiniz özelden?
![]()
tam hatırlamıyorum ama şöyle örnek vereyim :
2faz_imaj__parolaşifre__.tib en sonda yazıyodu " kmjnkmjn " olabilir emin değilim![]()
g.cetin.66' Alıntı:win 8 ve 8.1 de kullandığım ekran dokunmatik driveri ektedir arkadaşlar
faz 1 e win 8 atarken sürekli lazım oluyor. dokunmatiği çalıştırmıyor bu driveri netten bulup arşivime eklemiştim
tamam hocam dediklerinizi uygulayayım teşekkür ederim.ademola' Alıntı:hocamdokunmatiğin sağlıklı çalışması ortam şartlarıyla alakalı bence, sıcak soğuk güneşli aydınlık karanlık ortam etkiliyor çünkü dokunmatikler optik sensör biliyorsunuz ne görürse ona göre tepki veriyor. çerçeve tozlanınca vs düzgün çalışmıyor biliyorsunuz, ekranın dört köşesini temizleyin bence toz zerre kalmasın sensörlerin önünde
sozdemir47' Alıntı:adem hocammmm partları açarken cilt hatası sorunu yaşadım. sonrasında bozuk dosyaları koru dedim çıkardım ama kurulum esnasında " recover operation failed" hatası alıp duruyorum. zahmet olmazsa yardımınızı talep ediyorum
sozdemir47' Alıntı:adem hocammmm partları açarken cilt hatası sorunu yaşadım. sonrasında bozuk dosyaları koru dedim çıkardım ama kurulum esnasında " recover operation failed" hatası alıp duruyorum. zahmet olmazsa yardımınızı talep ediyorum
hiç bir sorun çıkmaz hocam,zul06' Alıntı:Adem hocam bizim okula akıllı tahtalar yeni geldi. (A10 İşlemcili) Daha komisyon teslimi almadık.
1. Sizin imajı yüklesem sorun çıkarırlar mı?
2. Acronis 2015 i bilgisayarımdan USB belleğe bootable olarak kursam ve sizin imajı da harici harddiskten (2 TB) göstererek tahtaya yüklesem olur mu?
admin açık isteyen siler et kullanıcıyı tek admin kalır. ama tavsiye etmem zira admin tahtaya herkes program kurar daha fazla virüs bulaşır vs.bahhele' Alıntı:tek Admin kullanıcılıyıda yapar birileri inşş..![]()