Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?
hocam bu görevlendirmeler ilçe bazlı mı yapılıyor? örneğin kadıköyde öğretmenlik yapan bir öğretmen BTR olarak üsküdarda bir okula görevlendirme istediğinde dikkate alınmıyor mu?ist_koord' Alıntı:hocam 3'ün 5'in hesabını yapmışlar derken neyi kastettin anlamadım ama eğer bu işi yapan komisyona dediysen gerçekten üzüldüm,only61' Alıntı:okanformula' Alıntı:Mr.Spermata' Alıntı:diğer günler dersin yok mu hocam okulunda?only61' Alıntı:bu 3 gün meselesini ben de anlamadım yetkililer açıklarsa sevinirim.
diğer 2 gün boş mu olacak? ek ders kesilirse yazık olur emeklere
Hocam listeye baktığımda kendi okulunda görevlendirilenler 5 gün. eğer sizinki de kendi okulunuz ise, komisyon hata yapmış olabilir. Bence bildirin koordinatöre...
başka okulda görevim yok başka okulda gelen de yok memura para vermemek için üçün beşin hesabını yapmışlar
bir taraftan da bu dönem aldığımız karara sevindim, bu dönem görevlendirmeleri yapan komisyona il koordinatörü olarak ben girmedim ve hiçbir eğitici BT Formatör Öğretmenin girmesine de izin vermedim.
Bizler görevimizi yapmaya çalışırken hakkımızda asılsızca ve afedersiniz çok adice "nasıl olsa keyifleri rahat, bilerek yapmıyorlar, paramızda gözleri var vb." bir sürü şeyle karşılaştığımız için bu dönem görevlendirmeyi yapan komisyonda BT Öğretmenlerinin olmasına özen gösterdik o listenin içinde o arkadaşlarımızın da isimleri var,
ben komisyonla en bir araya geldim kuralları konuştuk(öncelik sıralaması-ilçenin dolması vb.) ve son olarak isim atlanmasın diye tüm listelerdeki isimleri teyid ettik onun dışında hiç karışmadım.
Şimdi düşünüyorum iyi ki de öyle yapmışım.
Not: Komisyonda 3 arkadaşımız vardı ve ilçeleri paylaşmışlardı sanırım 1'si yanlışlıkla kendi çalıştığı okullar için okulunda olanları 5 gün yapmak yerine ders saatine göre kaç gün görevlendirileceğini yazmış bu üst yazı ile düzeltilecektir.