hemenyardim' Alıntı:Atandığınız okul Fatih Proje okulu ise BT Sınıfı olma zorunluluğu yok başvuru için.whitetiger0006' Alıntı:BesSTy Hocam okulumuzda BT sınıfı olmadığı durumda nasıl olacak, bi bilginiz varmı?
2012 yılındaki resmi yazı google yada forumdan bulabilirsiniz okul Fatih Projesi okulu ise BT sınıfı aranmaz.confrere' Alıntı:hemenyardim' Alıntı:Atandığınız okul Fatih Proje okulu ise BT Sınıfı olma zorunluluğu yok başvuru için.whitetiger0006' Alıntı:BesSTy Hocam okulumuzda BT sınıfı olmadığı durumda nasıl olacak, bi bilginiz varmı?
bu dediğiniz ne kadar doğru bi ifade acaba, neye dayanarak bunu söylüyorsunuz hocam?
Hocam başladıysanız ek yazı ile göndertin ilçenizden bu görevlendirmeye yetişir.ewelen' Alıntı:Hocam özür grubu kapsamında gelen bir öğretmen olarak başvuruda bulunamadık konu ile ilgili ek bir görevlendirme yapılacak mı
Maalesef değerlendirme başlamadı,deepman' Alıntı:istkoord hocam durum nedir, değerlendirme başladı mı acaba?
deepman' Alıntı:ist_koord hocam bir gelişme var mı acaba?
bende bekleyenlerdenim.bizim garip müdür bana din derslerinin vermek için bekliyor formatör olmazsamzorbeyburhan' Alıntı:deepman' Alıntı:ist_koord hocam bir gelişme var mı acaba?
kontrol listesini merakla bekliyoruz ist_koord hocam.
only61' Alıntı:siz ne olur ne olmaz yarın göreve başlayın geçen sene de aynısı oldu gitmedik ek dersimiz kesildi
ist_koord' Alıntı:Maalesef değerlendirme başlamadı,deepman' Alıntı:istkoord hocam durum nedir, değerlendirme başladı mı acaba?
05/08/2014 son tarihti ve Cuma akşam itibari ile 7 ilçe göndermişti ben bir eğitim sebebiyle kurum dışındayım ama arkadaşlarla görüşüyoruz ilçelere tekit gönderilmiş sanırım yarın tamamlanmış olur
sizlerde ilçelerinizden sorunuz yazıyı il milli eğitime göndermişlermi diye(Mümkünse ilçenizden bir kişi sorsun 20 BT öğretmeni arayıp sordumu gerilebiliyor memur arkadaşlar size de 20 öğrenci gelip aynı soruyu sordumu halini düşünün, kendi aranızda organize olun ve bir/iki kişi arayıp gönderdinizmi diye takip ederse kontrollü olur.)
Tahminim yarın tamamlanırsa öbür gün komisyon çalışır ve Cuma gününe yetişebiliriz.