Arkadaşlar malumunuz artık bizlerde kurs açabiliyoruz, Bende MEB bünyesinde 5 ve 6. sınıflarda yetiştirme kursu açıyorum, anlatacağım konuları ve ders programını aşağıda paylaşıyorum, bir arkadaşımız paylaşmıştı ama ben üzerinde düzenleme yaptım ve tekrar paylaşıyorum, bundan sonra yetiştirme kursları ile ilgili bilgilendirme ve sorulara bu başlık altında devam edelim.
Benim sorularım şöyle;
S1: kurs ücreti olarak alacağımız ek dersi 2 kat olarak alacağımız söyleniyor bu kesinleştimi, kesinleşti ise resmi bir belge paylaşabilirmisiniz.
S2: 5 lerden 2, 6 lardan 2 sınıf açabiliyormuyuz, ben 1 er sınıf olarak düşünüp öyle ayarlamıştım ama çok fazla talep geldi.
S3: 2. dönem için kurs en az ve en fazla kaç saat olacak, ben paylaştığım belgede 56 saat olarak ayarladım bir sıkıntı olurmu.
Benim sorularım şöyle;
S1: kurs ücreti olarak alacağımız ek dersi 2 kat olarak alacağımız söyleniyor bu kesinleştimi, kesinleşti ise resmi bir belge paylaşabilirmisiniz.
S2: 5 lerden 2, 6 lardan 2 sınıf açabiliyormuyuz, ben 1 er sınıf olarak düşünüp öyle ayarlamıştım ama çok fazla talep geldi.
S3: 2. dönem için kurs en az ve en fazla kaç saat olacak, ben paylaştığım belgede 56 saat olarak ayarladım bir sıkıntı olurmu.