YEĞİTEK Okul Sorumlusu

Kodla Büyü
demin baktık tekrar. 1. ve 2. haftadaki haftasonları nöbetler yansıyor ama 2.haftadan sonraki nöbetler sisteme yansımıyor bu ay.böyle saçma şeymi olur. nöbetler ay başı yapılır. nöbet tutulmuş bitmiş.ilk iki hafta ödeyip sonra ödemem diyemez. bu işlemi ay başında yapacaktı

demin baktık tekrar. 1. ve 2. haftadaki haftasonları nöbetler yansıyor ama 2.haftadan sonraki nöbetler sisteme yansımıyor bu ay.böyle saçma şeymi olur. nöbetler ay başı yapılır. nöbet tutulmuş bitmiş.ilk iki hafta ödeyip sonra ödemem diyemez. bu işlemi ay başında yapacaktı
Bende de aynı

Bu işi zora sokarak sadece 18 saat diye direten kişi bilişimciler arasında çok meşhur biri olarak biliniyor hcm. Birkaç yerde okudum ama net bir bilgim olmadığı için isim zikretmek istemiyorum.
bunu yapan kişi tamamen art niyetli kıskanç bir kişi olduğunu düşünüyorum. akla mantığa sığmayan bir olay. açığı görünce hafta sonu tutabilir diye hemen orayı da kapamış.bu düpedüz…2.dönem gelsin

Artık çok netleşti, 18 saat dışında kesinlikle ekders yok. İkinci dönem görüşürüz diyorum.

Mesele para meselesi değil öğretmen yerine konulmama meselesi. İdareciler 5 e kadar mesai halinde iken bile belletmenlik ve nöbet alabiliyor fakat biz alamıyoruz. Okulda herkes tam olarak teknik eleman gözüyle bakmaya başladı. İkinci dönem işleri zora sokmak gerek bakalım.

İlçe dönem ortasında başka bir okulda ders görevi verdi. Ama ne mebbis'imde görünüyor ne de E-okul aktif. Var mı aynı durumda olan?

Bu işi zora sokarak sadece 18 saat diye direten kişi bilişimciler arasında çok meşhur biri olarak biliniyor hcm. Birkaç yerde okudum ama net bir bilgim olmadığı için isim zikretmek istemiyorum.
bu eleman bu şekilde yaparak görevini kötüye kullanıyor aslında. ileride başına iş alır.

Ben belletmenlik yapıyorum. İdareciler öğretmenler yaparken ben neden yapamıyorum ki? İdare biz yapalım onlar geri isterse verirsin dedi. Haysiyet meselesine çevirdiler. Bu güne kadar ne kurs açtım ne okul nöbeti tuttum. Parası umrumda da değil. En çok parayı geri isterler dava açarım. O bahsettiğiniz meşhur niğdeli tip kimdir bilmiyorum. Badem bıyıklar çoktu niğdede. Onlardan mı acaba. Herkes isim vermeden ima ediyor. Demek ki korkulan bi arkadaş. Seni tanımak istiyorum yiğidim.

Ben belletmenlik yapıyorum. İdareciler öğretmenler yaparken ben neden yapamıyorum ki? İdare biz yapalım onlar geri isterse verirsin dedi. Haysiyet meselesine çevirdiler. Bu güne kadar ne kurs açtım ne okul nöbeti tuttum. Parası umrumda da değil. En çok parayı geri isterler dava açarım. O bahsettiğiniz meşhur niğdeli tip kimdir bilmiyorum. Badem bıyıklar çoktu niğdede. Onlardan mı acaba. Herkes isim vermeden ima ediyor. Demek ki korkulan bi arkadaş. Seni tanımak istiyorum yiğidim.
O ima ettikleri kişi, sandığım kişi ise hem MEB de popüler bir sitesi hemde binlerce üyesi bulunan telegram grupları var, lakin adam yönetmeliğe göre alamassınız diyor, düşmanlık hissetmedim. Bence tek sorun ifadeleri biraz keskin. Bence de görevlendirildiğimiz maddelere göre kulüp, nöbet ücreti alamayız... Çok saçma ama öyle ....

Birde badem bıyık espirisi nedir?

Son düzenleme:
O ima ettikleri kişi, sandığım kişi ise hem MEB de popüler bir sitesi hemde binlerce üyesi bulunan telegram grupları var, lakin adam yönetmeliğe göre alamassınız diyor, düşmanlık hissetmedim. Bence tek sorun ifadeleri biraz keskin. Bence de görevlendirildiğimiz maddelere göre kulüp, nöbet ücreti alamayız... Çok saçma ama öyle ....

Birde badem bıyık espirisi nedir?
Adamı bilmiyorum. Binlerce üyesi olanlardan popüler insanlardan bu ülke çok çekti. Sevmem de bilmem de öyle işleri. İkinci husus oratada yönetmelik diye bi şey yok. Sizin bildiğiniz özel yönetmelik mi var?

Adamı bilmiyorum. Binlerce üyesi olanlardan popüler insanlardan bu ülke çok çekti. Sevmem de bilmem de öyle işleri. İkinci husus oratada yönetmelik diye bi şey yok. Sizin bildiğiniz özel yönetmelik mi var?
Konu içindeki mesaj 'YEĞİTEK Okul Sorumlusu'

Beğenmesem, saçma görsem de anladığım bu.

Konu içindeki mesaj 'YEĞİTEK Okul Sorumlusu'

Beğenmesem, saçma görsem de anladığım bu.
egzersiz demi asli görevi 😊

Bahsedilen kişi Habib Ocak. İsmini söyleme konusunda niye bu kadar uzatıldı ki? :) Bir daha söyleyeyim o kişi Habib Ocak. 😂
bence emin olmadan kişiyi belirtmek yanlış olur. şayet kendisi zaten bu yazıları okuyorsa ve bahsi geçen kişi de o ise hiç çekinmeden evet o kişi benim diyebilme erdemini gösterir buraya yazarak zaten.aksi takdirde itham altında bırakmış oluruz.

bence emin olmadan kişiyi belirtmek yanlış olur. şayet kendisi zaten bu yazıları okuyorsa ve bahsi geçen kişi de o ise hiç çekinmeden evet o kişi benim diyebilme erdemini gösterir buraya yazarak zaten.aksi takdirde itham altında bırakmış oluruz.
Hocam, zorlamayın lütfen ve ortada gizem falan yok ki zaten kendisi de bu durumu "ben demiştim" modunda zaten. 😂Ne ithamından bahsediyorsunuz. Ayrıca burayı okusa ne okumasa ne.

Mebbis ekders modülüne net şekilde yazmışlar sonunda...

"Geçici görevlendirme ek dersi alan personele hizmetiçi, kurul komisyon ve sınav görevi haricinde ders eklenemez!"

Ankara'da yaşıyorum, Teftiş Kurulu Başkanlığına elden şöyle bir dilekçe vermeyi planlıyorum.

Bunu kopyalayıp Cimer'de en üst satıra "MEB Teftiş Kurulu Başkanlığına iletilmesi" yazarak siz de başvuru yapabilirsiniz. PGM ve YEĞİTEK işi halı altına sürüyor.
(Bu bir taslaktır, Ad-soyad, imza ve tarih eklenecektir)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tüm bunlar Personel Genel Müdür Vekili Sayın Şükür KÖSE nin "öğretmenin asli görevi öğretmenliktir" diye belirttiği görüşten ibaret.

Sahi asli görev neydi.
Asli görev iyilik miydi
Emek miydi..... 🫣

Son düzenleme:
Mebbis ekders modülüne net şekilde yazmışlar sonunda...

"Geçici görevlendirme ek dersi alan personele hizmetiçi, kurul komisyon ve sınav görevi haricinde ders eklenemez!"
Okullara geçici olarak görevlendirilen müdür yardımcıları belletmenlik ücreti, nöbet ücreti gibi ücretlerin hepsini alıyor. Onlarda geçici görevlendirme.

ilksms
Geri