yani buibareyi kullanan kişilerde bilgisayar öğretenine duyulan nefret var!!!Arkadaşlar geçtiğimiz yıllarda BTR görevlendirmesinde olduğu gibi ek ders yönetmeliğinin16.2 maddesi kapsamında görevlendiriliyoruz. Değişen birşey yok. Okullara bu konuda gelen resmi net bir yazı da yok. Asli görevin ne olup ne olmadığı ve çalışma saatleri BTR sürecinde zaten netleşmişti.
Yos görevi son ders bitişiyle sona erer. Sonrasında egzersiz, belletmenlik, kulüp vs alamıyorsanız resmi olarak neden verilmediğini sorun ve dayanağını göstersinler. Bu 16.2 madde yeni değil. Ayrıca görüş yazısı keyfiyet içerir.
"Asli görevi için ayrıca ek ders ödenmezc ifadesinden öğretmenin asli görevi öğretmenliktir ve öğretmenin fayfalanabileceği başka hiçbir ücretten faydalanamaz ifadesi hatalıdır.
Bir mesleğin asli görevi o meslektir denemez. Ancak o mesleğin yapabileceği görevleri arasındakilerin bazıları için asli görev dile getirilebilir.
O sebeple geçen sene olup bu sene net bir resmi yazı olmadığından dolayı sebepsiz yere alamadığımız her bir hak ücret için idareye sebebini resmi olarak sormalıyız. Onlar da yukarı sorsunlar ki ilerde davalar sonuçlanınca hak kaybına uğradığımızı kanıtlar elimizde bir cevap olsun.
Ayrıca bilgi edinme kanunu kapsamında önceki yıllarda BTR olarak yine 16.2 madde kapsamında görevlendirilip bu ücretleri nasıl aldığımız ve bu sene neden alamadığımıza dair sebebini sormak hakkımızdır ki varsa bir dayanağı ortaya çıksın.
Umarım anlatabilmişimdir.
Mesela biz gün boyu çalışıyoruz bilgisayarda iş yapıyoruz ama dışardan çayını kahvesini alıyor oooohhhh keyif yapıyor laflarını duyuyorum kendim için duymadm ama başka bir arkadaşıma bir akrabam söyledi ben de yapılan işlerden bahsettim tabi ki kendince ikna olmadı aslında burada büyük bir kıskançlık söz konusu yani bizim branşı kıskanan kuyumuzu kazmaya çalışan şahıslar da çok fazla ben kendi, branşımdaki arkadaşımı her zaman korur kollarım laf söyletmem hepimize düşen de budur birlikten kuvvet doğar