yos görevlendirmelerinin onayı 2.hafta alındığı için ilk hafta sistemde gözüktü.Sonraki mesajımda detaylı yazdım, güncelleme gelmiş, hafta içi olmuyor maalesef
yos görevlendirmelerinin onayı 2.hafta alındığı için ilk hafta sistemde gözüktü.Sonraki mesajımda detaylı yazdım, güncelleme gelmiş, hafta içi olmuyor maalesef
hocam son durmunuz nedir alabiliyor munuz hafta sonu halk eğitim kurs ücretini ?Geçen hafta halk eğitm kursum vardı , cuma (17-18de)1 saat, pazar 5 saat, pazar görünüyor, cuma görünmüyor
evet hocam dediğim şekilde alabiliyorumhocam son durmunuz nedir alabiliyor munuz hafta sonu halk eğitim kurs ücretini ?
çok güzel anlatmış da işte olay senin ne anlattığın değil karşıdaki ne kadar anlıyor orda bitiyor. Anlıyorlar ama anlamak istemiyorlar tüm sendikalar dava açtı süreç devam ediyor 2.döneme kadar sonuçlanmazsa arayıp bulsunlar kendilerine yeni yos.![]()
YEGİTEK Okul Sorumlusu tam zamanlı mı yoksa kısmi zamanlı mı görevlendirilebiliyor?
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 30.09.2025 tarih ve 142429716 sayılı yazılarıyla YEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirme Esaslarının 11. maddesindeki "... YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez."...www.memurlar.net
bu kadar basit
Bir bakanlık bu kadar iş bilmezin elinde oyuncak olamaz.![]()
YEGİTEK Okul Sorumlusu tam zamanlı mı yoksa kısmi zamanlı mı görevlendirilebiliyor?
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 30.09.2025 tarih ve 142429716 sayılı yazılarıyla YEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirme Esaslarının 11. maddesindeki "... YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen öğretmenlere, ayrıca asli görevi için öngörülen ek ders ücreti ödenmez."...www.memurlar.net
bu kadar basit
5 kişi bir okuld yos görevi mi yapıyor hocam o nasıl bir okul???Çalıştığım okulda 5 kişi var bu işi yapan 3 ü 2.dönem görev almayacak. Zaten aldığın vergiye gidiyor. Anlamsız bu şekilde görev almak.
Hayır farklı okullara gidiyorlar.5 kişi bir okuld yos görevi mi yapıyor hocam o nasıl bir okul???
ben sizin sendika ile beraber sendikanın daha açtığı dava metinini gördüm hocam sosyal medyada . elbet sonuçlanacak ama ne zaman bilinmez"Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün 29.08.2025 tarih ve E-30706984-903.07-139292068 sayılı "YEĞİTEK Okul Sorumlusu Görevlendirmesi” konulu düzenlemesi uygulamaya konulmuştur.Hak kayıplarına neden olacak, içeriği ve çerçevesi belirsiz, ölçüsüz yetkiler içeren, eşitlik ilkesine aykırı hükümler barındıran düzenlemeye karşı sendikamızca dava açılmıştır.Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğimizi ilan ediyoruz."
kaynak
Mensubu olduğum eğitim-iş sendikası da bu konuyla ilgili dava açmış. Diğer sendikaların da benzer davalar açması durumunda belki yos şartlarında olumlu yönde düzeltmeler olur diye umuyorum.