Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.Belletmenlikte hafta sonu nöbet tutabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Yatılı okulda mı çalışıyorsunuz hocam. İdareniz ek ders yazabiliyor mu?Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.
Bir kısım olur diyor bir kısım olmaz diyor tam olarak bir uygulama birliği yok sanırım. Sizin nasıl bu şekilde acaba?Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.
pansiyonu olan bir okul.ek ders yazabiliyor mu bilmiyorum sormadım.yos yazım gelmedi henüz. Ama gelecek ay için nöbet listesinde adım varYatılı okulda mı çalışıyorsunuz hocam. İdareniz ek ders yazabiliyor mu
2 yıldır deniyordum, okul başvuru sayfasında son aşamada hata veriyordu.Yeğitek Okul Sorumlusu Tübitak yürütücüsü olabiliyor mu? Başka görev verilemez kısmı bunu kapsıyor mu?
Hocam haklısınız. Ben ek dersi hazırlıyorum. İdareciyim ilk defa Yeğitek Okul Sorumlusunun ek dersini hazırlayacam. Bir görüş yazısı buldum nöbet ödenir diyor. Habib Ocağın webde öğren kanalı nöbet ödenmez diyor. Bazı idareciler ödenir bazıları ödenmez diyor. Konu allak bullak.Hocam bu başlığı baştan sonra bir okuyalım lütfen. Çünkü 40 sayfayı aşmış ki bizler bazı sıkıntıları burada tartışıyor istişare etmeye anlam vermeye çalışıyoruz. Yeğitekin bazı dayanıksız kısıtlamaları ve resmi olmayan görüşleri oldu. Okuyunca sizde anlayacaksınız neden bu kadar tartışılıyor. Neyi alıp alakayacağınız gibi konulara cevaplar var.
Trajik Durum Hocam. Habib Bey kendisi veriyor öyle kararları sanırım. Dikkate almayın hocam. Ama geçtiğimiz yıllarda ders dışı olan herşeyi ödeniyordu ilgili arkadaşların varsa nöbet, kulüp, belletmenlik, dyk , egzersiz vb ücretleri.Hocam haklısınız. Ben ek dersi hazırlıyorum. İdareciyim ilk defa Yeğitek Okul Sorumlusunun ek dersini hazırlayacam. Bir görüş yazısı buldum nöbet ödenir diyor. Habib Ocağın webde öğren kanalı nöbet ödenmez diyor. Bazı idareciler ödenir bazıları ödenmez diyor. Konu allak bullak.
Diline sağlık hocam çok iyi açıklamışsın. Habib Ocagın telegramında YOS'un nöbeti sordum ödenmez dedi. Görüş yazısını attım anında mesajı sildiler.Trajik Durum Hocam. Habib Bey kendisi veriyor öyle kararları sanırım. Dikkate almayın hocam. Ama geçtiğimiz yıllarda ders dışı olan herşeyi ödeniyordu ilgili arkadaşların varsa nöbet, kulüp, belletmenlik, dyk , egzersiz vb ücretleri.
Bu yıl sadece bir whatsapp mesajıyla duyuru yaptılar hiçbir resmi yazı ve kanuni dayanak ve tereddüt edilen husus yayınlanmadı resmi kanaldan. Sendikalar tarafından dava açıldı buna. Bu nedenle allak bullak.
Görevlendirme esaslarında ekders yönetmeliğinin ilgili maddesinde asli görevinden dolayı alması gereken ücret haricen ödenmez gibi bir ibare olduğu için çok bilmiş bazıları bunun içine nöbeti de , kulübü de , dyk yı da, belleticiliği , egzersiz asli görev olarak koyalarak bu ücretleri alamaz diye yorumladı durumu.
Evet kişinin bilişimci olmadığını farzedelim görevlendirildikten sonra 21 saat dersi varsa burada 15 saatten sonrası olan 6 saat ekdersi ve 2 saat planlamasını haricen almaması gerekiyor. Çünkü 18 saat ekders alacak bu görev için. Ama gel gelelim kulübünü varsa nöbetini haricen alamaz gibi bir duruma sokmuşlar işi sadece 18 saat ekders yazılır diyor yani. 4 3 4 3 4 şeklinde. ama alması gerekiyor. DYK + Belletmenlik + Kulüp + Egzersiz ders dışı fiili faaliyettir. Yos ders zili çaldığında biter. Nöbet ücreti zaten yos/btrnin yazıldığı güne yazılamaz! aynı günde iki görevden dolayı ücret alamaz. bunun için geçtiğimiz yıllar bu 18 saat nöbet tutanlarda ayrı günlere yazılıyordu.
hocam hangi görüş yazısı bu buraya da atar mısınDiline sağlık hocam çok iyi açıklamışsın. Habib Ocagın telegramında YOS'un nöbeti sordum ödenmez dedi. Görüş yazısını attım anında mesajı sildiler.
Hocam bu yazı 2020 tarihli
Yeni tarihli bir görüş yazısı var mı ödenmez diye? Veya ek ders karar maddelerinde Yeğitek Okul Sorumlusu nöbet ücreti alamaz diye.... Ben bilmiyorum...Hocam bu yazı 2020 tarihli
Yeni tarihli bir görüş yazısı var mı ödenmez diye? Veya ek ders karar maddelerinde Yeğitek Okul Sorumlusu nöbet ücreti alamaz diye.... Ben bilmiyorum...
Başka arkadaşlarla görüşmüştüm ek ders modülünde nöbet eklenebiliyor dediler. Bizim hocamız mebbise görevlendirme işlensin bakayım sonucu buradan paylaşırım.Bazı arkadaşlar ek ders modülünde görevlendirme olduğu için nöbet ve kulüp giriş alanlarının olmadığını söylemişti. Yazının olup olmaması birşey ifade eder mi? Ayrıca resmi bir belge olmasa tüm sendikalar nasıl dava açtı?
Hocam dün ilk hafta nöbetim yazılmadığı için idareye bildirdim eklemiş idareci. Şuanda yazılabiliyor. ileride değişirse bilmem. Görevlendirme yapıldı bizde geçen hafta başında. o halde işleniyor yani.Başka arkadaşlarla görüşmüştüm ek ders modülünde nöbet eklenebiliyor dediler. Bizim hocamız mebbise görevlendirme işlensin bakayım sonucu buradan paylaşırım.
Hocam ben de öyle biliyorum. Bir hocamız yukarıda tersini yazdığı için tam emin konuşmak istemedim.Hocam
Hocam dün ilk hafta nöbetim yazılmadığı için idareye bildirdim eklemiş idareci. Şuanda yazılabiliyor. ileride değişirse bilmem. Görevlendirme yapıldı bizde geçen hafta başında. o halde işleniyor yani.
hocam şimdi nöbet yazılsa ödenecek mi? konu flu pek bilen yok ben Denizlideyim şu anda, idare nöbet verelim ihtiyaç var diyor ben vermeyin dedim idare her gördüğünde soruyor ne yapmamız lazım?Hocam
Hocam dün ilk hafta nöbetim yazılmadığı için idareye bildirdim eklemiş idareci. Şuanda yazılabiliyor. ileride değişirse bilmem. Görevlendirme yapıldı bizde geçen hafta başında. o halde işleniyor yani.
Tamamda mebbis ekders modulune nöbet ucreti girilmiyorsa o zaman neden nobet tuttuk demez miyiz deriz belirsizligi ortadan kaldiran bir yazi gelmedikce tek dayanak mebbis ekders modulu oluyorHocam aslına bakarsanız nöbet verilir ödenir veya verilemez ödenemez diye dayanaklı bir bir resmi yazı yok ortada sadece toplantı ve whatsapp mesajları.
Biz dun denedik yazdik kaydet dedik ama görünmüyor hic bir yerde sizin mebbis gorevlendirmede btr rehber mi yaziyor yoksa yegitek miHocam birkaç mesaj öncesinde bana nöbet yazdıklarını gördüğümü söylemiştim. Modülde değişiklik olduğunda bunu sileceği söyleniyor ama öyle bir durum yok ben mebbiste görevli gözüküyorum şuan