Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.Belletmenlikte hafta sonu nöbet tutabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Yatılı okulda mı çalışıyorsunuz hocam. İdareniz ek ders yazabiliyor mu?Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.
Bir kısım olur diyor bir kısım olmaz diyor tam olarak bir uygulama birliği yok sanırım. Sizin nasıl bu şekilde acaba?Hafta içi de hafta sonu da nöbetim var benim.
pansiyonu olan bir okul.ek ders yazabiliyor mu bilmiyorum sormadım.yos yazım gelmedi henüz. Ama gelecek ay için nöbet listesinde adım varYatılı okulda mı çalışıyorsunuz hocam. İdareniz ek ders yazabiliyor mu
2 yıldır deniyordum, okul başvuru sayfasında son aşamada hata veriyordu.Yeğitek Okul Sorumlusu Tübitak yürütücüsü olabiliyor mu? Başka görev verilemez kısmı bunu kapsıyor mu?
Hocam haklısınız. Ben ek dersi hazırlıyorum. İdareciyim ilk defa Yeğitek Okul Sorumlusunun ek dersini hazırlayacam. Bir görüş yazısı buldum nöbet ödenir diyor. Habib Ocağın webde öğren kanalı nöbet ödenmez diyor. Bazı idareciler ödenir bazıları ödenmez diyor. Konu allak bullak.Hocam bu başlığı baştan sonra bir okuyalım lütfen. Çünkü 40 sayfayı aşmış ki bizler bazı sıkıntıları burada tartışıyor istişare etmeye anlam vermeye çalışıyoruz. Yeğitekin bazı dayanıksız kısıtlamaları ve resmi olmayan görüşleri oldu. Okuyunca sizde anlayacaksınız neden bu kadar tartışılıyor. Neyi alıp alakayacağınız gibi konulara cevaplar var.
Trajik Durum Hocam. Habib Bey kendisi veriyor öyle kararları sanırım. Dikkate almayın hocam. Ama geçtiğimiz yıllarda ders dışı olan herşeyi ödeniyordu ilgili arkadaşların varsa nöbet, kulüp, belletmenlik, dyk , egzersiz vb ücretleri.Hocam haklısınız. Ben ek dersi hazırlıyorum. İdareciyim ilk defa Yeğitek Okul Sorumlusunun ek dersini hazırlayacam. Bir görüş yazısı buldum nöbet ödenir diyor. Habib Ocağın webde öğren kanalı nöbet ödenmez diyor. Bazı idareciler ödenir bazıları ödenmez diyor. Konu allak bullak.