Benim de sizlere dediğim bir şey yok hocam. Hatta yazın, neler yaşadığınızı, görevinizde neleri yaptığınızı da yazın. Çok memnun olurum, şahsen... Siz yazdıkça bir daha benim bir şey yazmama gerek kalmayacak gibi hissediyorum. Ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu kesinlikle bir iğneleme filan da değil. Saygılarımla...
Dur ben söyliyeyim onun yerine hocam,
- tahta kararmalarına servis gelecek mi x hocam belli aralıklarla sorarım görev aşkıyla yanar tututşurum
-Servise ihtiyaç duymadan tahtayı formatlama programı bulabilmeyi becerebiliyorum
-Bak wordpresten sitem var çok teknolojiKim anlayacağınız hosting domain de biliyorum
-Photoshop bile yüklü bilgisayarımda bak açabiliyorum yazıları değişebiliyorum
-Cavna yı da kullanabiliyorum ilk ben buldum herkes benden gördü de kullandı bak video bile birleştirebiliyorum
-Ops söküp pil bile değiştiriyorum bir günümü alıyor çok zor ama ben becerikliyim erken yapıyorum elimden her iş gelir
-netten excel indirip bilmeyenlere kendim yapmış gibi pazarlayarak tatmin oluyorum bilgeliğimi sorgulatmam kimseye (genel de de Talha hocanın sözlü notu çizelgesi oluyor hiç şaşmaz)
—öğrenciler mi görev mi oda ne,ne iş olsa yaparım ben ama sıkışırsam benim branşım değil demeyi ihmal etmem
-sürekli kendimi yarıştırırm ispat etmeye çalışırım kanıtlarım kendimi bak toranvida setim bile var
-Ve en önemlisi de getir götür işleri hep bende amele gibi sağa sola koşturmaktan gocunmam
eğer en az 3 ü yoksa dişimi kırarım
@ Muharremerd şu aylık bildirim raporundan bir örnek paylaşta görelim feyz alalım ya eksiklerimizi bilelim öğrenelim senden