BaRaNaY' Alıntı:İsmailt hocam Seat İbiza'nın yeni motoru ile 1.2Lt TSI 105hp Düz/DSG seçeneği nasıl style modeli 32.900TL önerir misiniz.... Seat hakkında genel görüşleriniz nedir...
sregy' Alıntı:ismail hocam 2000 model opel astra hb 1.6-- 65000 kmde--tüplü değil-- 17000lira eder mi? en fazla kaç verirsin? şimdiden teşekkürler
xodeda' Alıntı:2006 focus tdci 105.000 km de sağ arka kapı, sağ arka çamurluk ve bagaj kapağı boyalı bunların dışında araba temiz, bakımlı, yürüyeninde sorun yok fiyat ne kadar eder acaba şimdiden teşekkür edri.
sevincaltunel' Alıntı:hocam lpg konusundaki yazınızı sabırsızlıkla bekliiyorum
ismailt' Alıntı:sevincaltunel' Alıntı:ismail bey şu honda ya lpg konusunda takıldım ben biraz sıkıntı yarattığı söyleniyor eğer bilgi sahibi iseniz beni bu konuda aydınlatır mısınız
hocam lpg sistemi çok hassas bir konu.Çok iyi ve tecrübeli bir montajcıya taktırmak gerekir.Kısacası paradan kısmamak pahalı da olsa gidip iyi montaj yapan işin ehli ve tecrübeli bir yer bulursanız sıkıntı çekmezsiniz oradaki ustalar zaten aracınıza uygun kiti size önereceklerdir.Eğer bir yazı hazırlayabilirisem paylaşırım lpg sistemi konusunda sistemi anlatan ve oluşan problemlerin sebeplerini anlatacak uzun bir yazı hazırlarsam burada paylaşırım.
macar20' Alıntı:Hocam merhalar öncelikle teşekkürler böyle bir bilgi paylaşımında bulunduğunuz için :+1: :alkis:
Opel Vectra 2.0 DTI Comfort, 140 bin km de fiyat olarak 14.000 TL. arabanın şasesi sorunsuz gibi duruyor ama motor ne durumda bilmiyorum? dizel motorlarda sıkıntı çok oluyor diyorlar kullanıma bağlı olarak değişiyormuş, duyduklaırmız bunlar tabi..
bende ki araç:
Renault 19 Europa 1.6e RNE (sedan), 126 bin km de, klimalı, sürücü hava yastığı, sıralı sistem lpg li (atiker) megane motoru olan europalardan..
takas durumu söz konusu olursa sizce nasıl bir yol izlesem daha iyi olur? ya da benim arabanın şuan piyasası nasıl bilginiz varsa?
bir de vectralrın 2000 veya 2001 model 2.0 CDX modelleri var bunlar hakkında ki düşüncelerinizi de yazarmısınız rice etsem,
bu aralar opel e taktım kafayı sankibiraz fazla soru oldu kusura bakmayın insan bilen birisini görünce sormadan duramıyor
teşkkürler şimdiden...
Teşekkür ederim hocam tekrar tekrar.. CDX ler çok hoşuma gidiyor dediğim gibi ama? vergisi düşündürüyor işte dediğiniz gibi ?ismailt' Alıntı:Hocam 2.0 DTI vectra güçlü ve konforlu bir dizel ama hocam uzak dur derim çünkü bu araç 2.el 2.0 motor dizel bir D sınıfı yani vectra olması dışında diğer yazdıklarımız bu araç için olumsuzluk oluşturuyor.Şuanki aracınızı çok rahat tabiri caizse gerile gerile satarsınız yakıt konusunda ise zaten kendini ispat etmiş bir motoru var.CDX ise vectranın bu kasada en üst donanımlısı.Hocam 2001 modellerin vergisi yıllık 800küsür lira 2000modelleri ise 500küsür lira.Eğer bu vergi miktarlarını bu araç için konforuna kalitesine değer görüyorsanız 2.0 CDX güzel bir araçtır temiz bulursanız ve beklentilerinizi karşılıyorsa güzel araçtır.
logan666' Alıntı:ismail hocam kia riolar hakkında ki görüşün nedir 2008 ve üzeri modeller için
fatihpc' Alıntı:hocam ben araç bakıyorum ama otomatik olsun istiyorum 16-17 ye hangi otomatik en makulu acaba
palco' Alıntı:İyi geceler hocam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6569/detay linkteki araba için fikrinizi almak istedim. şimdiden teşekkürler
ismailt' Alıntı:xodeda' Alıntı:2006 focus tdci 105.000 km de sağ arka kapı, sağ arka çamurluk ve bagaj kapağı boyalı bunların dışında araba temiz, bakımlı, yürüyeninde sorun yok fiyat ne kadar eder acaba şimdiden teşekkür edri.
25.000civarı tabi donanımına göre fiyat değişebilir 3 aşağı 5 yukarı.Ayrıca değişen parçalara göre de şasede veya arka panellerde bir asimetrik durum var mı yok mu iyice baktırılması iyi olur.
Hocam chevrolet markası daewoo'yu satın aıldı ve asyadaki satılan araçlara chevrolet markasını koyuyor ama amerikadaki satılanlara daewoo markasını koyuyor kısacası bu bir pazarlama stratejisi.Bu sebeple chevrolet firması bu araçları ucuz araçlarla rekabet için kullanıyor.Yani renaultun daciası neyse bu modellerde chevrolet için öyle.Fiyatları ucuz olduğu için malzeme kalitesi de sınıfına göre düşük 2.eli de düşük yakıt durumu da sınıfındaki rakiplerine göre yarım litre ile 1 litre arasında yüksek.diyar21' Alıntı:ismailt hocam merhaba birde chevrolet aveo hakkında yorum yaparmısın. Genelde forumlarda güvenlik açısından beğenilmiyor. Sence her yönden nasıl bir araç.
Hocamzilal' Alıntı:ben de araba almayı düşünüyorum. ilk defa kullanıcam. acemiyim yani.. 15.000 lira civarında bir araba amayı düşünüyorum. park etmesi kolay olan. nasıl, hangi marka önerirsiniz..???
hocam çok rahatsız ettim ama son bi görüşünüzü alayım. Karar vermek zor, kararsızlık kötüismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
toyota corolla 1.6 comfort extra almaya karar verdim gibi.
Bu araba hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyim.
Sağlamlık, yakıt ekonomisi, parça fiyat ekonomisi önemli benim için.
hocam corolla tabiki sağlamlığı ile bilinen bir model.Yakıt konusunda da sınıfının liderlerinden ama parça konusu tabiki de ithal ve japon araçların parçası pahalıdır.
mystreous' Alıntı:hocam çok rahatsız ettim ama son bi görüşünüzü alayım. Karar vermek zor, kararsızlık kötüismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
toyota corolla 1.6 comfort extra almaya karar verdim gibi.
Bu araba hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyim.
Sağlamlık, yakıt ekonomisi, parça fiyat ekonomisi önemli benim için.
hocam corolla tabiki sağlamlığı ile bilinen bir model.Yakıt konusunda da sınıfının liderlerinden ama parça konusu tabiki de ithal ve japon araçların parçası pahalıdır.
Megane HB Expression 1.5 dCi 85 bg dizel .
palco' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-ford-focus-1-6-trend-115-hp-45115725/detay hocam bu araba 28000 ne nasıl arabada boya değişim yok. km fazla şimdiden teşekkürler
aak' Alıntı:Bende aldığımız arabayı yazayım merak ettim.
2001 Honda Civic 1.4 İS
Muhtemelen özelliklerini biliyosunuz ama yinede yazayım.
ABS, KLİMA, 4 CAM ELKT, ELEKT AYNA
ATİKER LPG(8 ay önce), Michelin Lastik(8 Ay önce), Vize(bir kaç ay önce), Triger değişmiş, bakımlar 3000 km önce yapılmış
araç 220.000 km de. Tanıdık bi Servise götürdük motor 500.000 e kadar gider dedi.
değişen yok, çizik ve sürtmeler var.
Fiyat 16.000 istedi Babamın arkadaşı olduğu için 14.000 e aldık...
İyi etmişmiyiz? :wink:
aLTANs' Alıntı:hocam merhabalar,
öncelikle benim gibi iki aydır araba almak için uğraşan, birçok kişiden değişik görüşler almış, ikinci el satıştaki üçkağıtları okumuş, kafası iyice karışmış biri için verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu. bunun için teşekkür ederim.
edindiğim fikirler doğrultusunda genelde corsa, fiesta, polo araçlara bakıyordum. getz, clio, palio gibi araçları daha geriye atmıştım. yazdığınız kriterleri kendime göre sıraladım, bana 18.000-21.000 tl aralığında bir araç önerirseniz çok sevinirim.
Sorunsuzluk
Güvenlik
Yakıt Ekonomisi
Konfor
Parça fiyatı ekonomisi
Parça bulunabilirliği
2.eldeki piyasası
Prestij
yılda en fazla 10.000 km yol yaparım
aldığım aracı 2-3 yıl kullanırım