hocam yönlendirmelerinize ve paylaştıklarınıza baktım kesinlikle benim düşüncelerimle-tercihlerimle paralellik gösteriyor...benim de sizden ricam LPG li sistemler hangi markalarda daha randımanlı çalışıyor? hangi LPG sistemleri -markaları hatta ustalarını tercih etemliyiz? benim en büyük handikapım da bu mevzu...ismailt' Alıntı:Hocam sizin de fikirleriniz önemli siz de fikirlerinizle yardımcı olmanız daha doğru sonuçlara ulaşılmasında büyük katkı sağlayacaktır. :+1:spider23' Alıntı:ismailt' Alıntı:Arkadaşlar yıllar önceki açtığım konuyu hatırladım ve o zamanlarda cevap veremeyeceğim için kapattırdığım konuyu tekrar açtırdım.Bu konu üzerinden araç alacak arkadaşlara kendim ve arabalara ilgili olan arkadaşlarımızın katkısıyla yardım etmeye çalışabiliriz.Umarım faydalı oluruz.
hocam geç keşfettim bu başlığı;kesinlikle açık kalmasında fayda var...bende oldukça meraklıyım;yaklaşık 14-15 yaşımdan beri çok yakından yeni modelleri özelliklerini araba dergilerini falan takip ettim;internetle birlikte araçların arıza istatistikleri-forumlarda kullnacılardan geri bildirimlerle alınan kronik sıkıntılar falan oldukça bilgilendim...
ama bizim insanımız biraz tembel biraz da ön yargılı muhetemelen forumda da ford focus-fiesta-WV golf-polo- opel astra-corsa 6 lısı yuzde 80 tercih edilene araçlar olacaktır![]()
mesela 1.4 Turbo otomatik-astraları çok beğeniyorum ama LPG olayı bunlarda yada Turbo motorlu araçlarda verimli olur mu??yoksa sıkıntı yaşar mıyım ?? birde kia-hyundai grubunun GDI motorlarında LPG olayına girilir mi? yoksa macera mı?