neverjealous' Alıntı:ismailt hocam;
http://www.bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?t=61628
2006 ford focus için zincir ön tekerleklere mi , yoksa arka tekerleklere mi takılır. Saygılar ?
ön tekerlere hocam...
neverjealous' Alıntı:ismailt hocam;
http://www.bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?t=61628
2006 ford focus için zincir ön tekerleklere mi , yoksa arka tekerleklere mi takılır. Saygılar ?
tarik8411' Alıntı:İsmail hocam bir soruda ben sormak istiyorum.
15-20 bin fiyat aralığında 2006 ve üzeri modelde 80 bin km den düşük dizel araba almayı düşünüyorum.
Bu aralıktaki arabalar; Albea, Getz, Clio
Kullanıcıların yorumlara göre en mantıklı olanı albea gibi duruyor. Motor sağlamlığı, bakım ve gider maliyeti, bagaj kapasitesi açısından.
Getz in bagajının küçük olması, 2. elde değer kaybetmesi gibi dezavantajlarının yanında kaporta olarak Albea dan iyi olduğunu düşünüyorum.
Clio ların dizellerinin kronik enjeksiyon problemi olduğu söylentisi var bu da korkutuyor.
Albeanın kasasının iyi olmadığını biliyorum ama dizel motor olarak en iyisi gözüküyor. Sizce bir aile aracı olarak nasıl bir seçim yapmalı? Yada Albea nasıl bir seçimdir? Fazla km yapacağımı zannetmiyorum ama benzinli araba alıpda LPG ile de sıkıntı yaşamak istemiyorum. Arabayı aldıktan sonra uzun süre değiştirme imkanı da olacağını zannetmiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
wertyu6' Alıntı:Peki ismailt hocam sizce araç yokuş aşağı inerken boşta mı daha çok yakar yoksa vitestemi?
alfa-turk' Alıntı:hocam araç hareeket halindeyken stop ederse direksiyon kilitlenirmi? bazıları kilitlenir diyor bazıları kontak kapanmadığı sürece kilitlenmez diyor bazılarıda tekerler döndüğünden motorda hareket olur ve kilitlenmez diyor. doğrusu nedir?
kmsi çok yüksek değil hocam.km hesabını şöyle yapabilirisniz.Bir aracın kmsi ile yaşı arasında şöyle bir orantı yapabilirsiniz;drejog' Alıntı:Selam hocam. Ben de bi araba almayı düşünüyorum. Komşumun bi arabası var temiz güzel bir araba. Linkini de vereyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3332/detay
toyota carina 2008 model 2.0 gli. Araba özellik olarak baya özellikli ve lüks görünümlü, tek sorun kilometresi yüksek.
Sizce nasıl bu araba. Değer mi bu paraya.
Teşekkürler şimdiden
:?: :+1:kzengin67' Alıntı:dacia stepway 1.5 dizel modelini tavsiye edermisin
Rover iflas etti..serserised' Alıntı:hocam biraz farklo olacak ama rover 214 var arkadaşın fiyatıda uygun karar veremedim ne dersiniz. 98 model
serserised' Alıntı:hocam biraz farklo olacak ama rover 214 var arkadaşın fiyatıda uygun karar veremedim ne dersiniz. 98 model
mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
önceliklerimi sıraya koydum. Bana ne önerirsiniz?
1. Sorunsuzluk
2. Yakıt Ekonomisi
3. Parça fiyat ekonomisi
4. Güvenlik
5. Parça bulunabilirliği
6. İç mekan ve bagaj hacmi
Wv, toyota, nissan, opel düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
(Bütçem 30-35 )
kzengin67' Alıntı:dacia stepway 1.5 dizel modelini tavsiye edermisin
oziie' Alıntı:Rover iflas etti..serserised' Alıntı:hocam biraz farklo olacak ama rover 214 var arkadaşın fiyatıda uygun karar veremedim ne dersiniz. 98 model
İsmail hocam kendi fanını kuracaksın yakında Taner GÖDE gibi. Bravo :+1:
ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
1. Sorunsuzluk
2. Yakıt Ekonomisi
3. Parça fiyat ekonomisi
4. Güvenlik
5. Parça bulunabilirliği
(Bütçem 30-35 )
Hocam size önereceğim markalar öncelik sırasına göre
Toyota corolla
vw jetta
opel astra
Eğer biraz beklerseniz Yeni hyundai elentrayı da öneririm henüz ülkemize gelmedi ama.
mystreous' Alıntı:ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
1. Sorunsuzluk
2. Yakıt Ekonomisi
3. Parça fiyat ekonomisi
4. Güvenlik
5. Parça bulunabilirliği
(Bütçem 30-35 )
Toyota corolla
vw jetta
opel astra
Eğer biraz beklerseniz Yeni hyundai elentrayı da öneririm henüz ülkemize gelmedi ama.
ismail hocam citroen c4 tavsiye eder misin?
radikalx' Alıntı:2001 model toyota coralla 1.6 sol special 2 hava yastıklı olan(4 olanda varmış galiba ?) lpg li , fiyat 17000 tl civarıymış bu aracın özellikleri ve lpg(performans tüketim) uyumu nasıl ve sol terra arasındaki fark birde tabi bu special ne oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
alfa-turk' Alıntı:hocam kasko işinden de anlıyosan bi sorum olacak. kaskoyu yeni yaptırdım 10 taksit. arabayı satarsam kasko taksitlerini ödemeye devam edermiyim yoksa iptal edilebiliyormu ya da alan kişiye dvredebilirmiyim bu durumda benim 2 yıllık hasarsızlık indirimim ne olur.
Bu konuda uyardığınız için teşekkürler. Bulunduğum ilçede yollar çok kötü. Sağlam araba lazım bana. Ne alacağıma karar veremedim bi türlü.ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
1. Sorunsuzluk
2. Yakıt Ekonomisi
3. Parça fiyat ekonomisi
4. Güvenlik
5. Parça bulunabilirliği
(Bütçem 30-35 )
Toyota corolla
vw jetta
opel astra
hocam c4 güzel bir araç ama fransız arabaları ülkemiz şartlarında arıza potansiyeli yüksek araçlar maalesef.Bu sebeple ilk önceliğiniz olan sorunsuzluk kriterinizi bu araç için arka sıralara alırsanız tabiki güzel bir araç ama parça olarak da tamamen ithal olduğu için ve yan sanayisi olmadığı için pahalıdır.
mystreous' Alıntı:Bu konuda uyardığınız için teşekkürler. Bulunduğum ilçede yollar çok kötü. Sağlam araba lazım bana. Ne alacağıma karar veremedim bi türlü.ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismailt' Alıntı:mystreous' Alıntı:ismail hocam merhaba
1. Sorunsuzluk
2. Yakıt Ekonomisi
3. Parça fiyat ekonomisi
4. Güvenlik
5. Parça bulunabilirliği
(Bütçem 30-35 )
Toyota corolla
vw jetta
opel astra
hocam c4 güzel bir araç ama fransız arabaları ülkemiz şartlarında arıza potansiyeli yüksek araçlar maalesef.Bu sebeple ilk önceliğiniz olan sorunsuzluk kriterinizi bu araç için arka sıralara alırsanız tabiki güzel bir araç ama parça olarak da tamamen ithal olduğu için ve yan sanayisi olmadığı için pahalıdır.
Alfa Romeo ya baktım şimdi. Arabada yok yok. Fiyatı da uygun. İkinci el satması zor olduğu için mi fiyatı uygun acaba. Bi bakabilir misin?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2080/detay