Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı. 2025 ZAM MASASI

Kodla Büyü
Pazarlıktaki üç kırmızı çizgi
✅Seyyanen zam en önemli kırmızı çizgi
✅Devlet sözü haline gelen 3600 ek göstergenin 1. derece memurlara ve memur emeklisine verilmesi
✅Memur ve memur emeklisinin enflasyona ezdirilmemesi

🌈Bu üç madde, yetkili sendikanın masadaki olmazsa olmazı.

🌈Ayrıca yarın, İşveren tarafı olarak yeni teklif açıklanacak.

✅Devlet sözü haline gelen 3600 ek göstergenin 1. derece memurlara ve memur emeklisine verilmesi

Pek ümitli değilim. Ufukta seçim de yok. Kemer sıkma yılları.

Bize faydadan çok zararı olacak talepler. Seyyanen zam ek derse yansımıyor ve öğretmen için eksi puan.
3600 zaten aldık.
Gerisi zaten boş laf. Bu talepleri yapanları Alllaha havale etmek dışında yapabileceğim bir şey de yok

Seyanen zam diğer tüm özlük haklarımız erimesi demektir.
3600 zaten verildi. Yeni atananlara iyi olur.
Memurun eflasyona ezdirilmemesi zaten yıllardır tüikin verdiği eflasyon oranında zam alıyoruz. Bu bakışla baksan olaya eflasyona da ezdirilmemişiz.
Yarın her yıl için en fazla +2 puan bekliyorum. Gerisi hikaye.

Şu anlık en azindan bir 10 bin seyyanen eklense de iyi olur.Zaten unvanlar emeklilige yansımıyor.
Yeni teklif yarın mi 19 Ağustosda mi?

Son düzenleme:
Şimdi öyle ali cengiz oyununoyaniyor ki şimdi bu yetkili sendika diyecekki hakem heyetine gittik ee ortada zaten bizim sayı gücünüz yok kabul edelim ne yapalım ey uyelerim diyecek üyeden ne desin doğru diyecek
Oysa yıllar önce bu hakem heyetine sayisjn onay veren bu zat ali Yalçın'di dediler olaki biz kabul etmezssek topu hükumete atalım. Hükumete secim önce si yağlama yapar hersey unutulur gider bu memur zihniyetine daha çabuk unutur. Hele bunlarda bir gurup var başkası acele aynı der. Bak bak zubuge bak

Ali Yalçın: İkinci Teklif Bugün Gelmeli, Müzakere Süresi Daralıyor​

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile yaptığı görüşmenin ardından, toplu sözleşme sürecinde ikinci teklifin bugün gelmesi gerektiğini vurguladı. Yalçın, müzakere süresinin tamamlanmasına 4 gün kaldığını hatırlattı.​

KAYNAK: memurlar.net

Ali Yalçın: İkinci Teklif Bugün Gelmeli, Müzakere Süresi Daralıyor​

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile yaptığı görüşmenin ardından, toplu sözleşme sürecinde ikinci teklifin bugün gelmesi gerektiğini vurguladı. Yalçın, müzakere süresinin tamamlanmasına 4 gün kaldığını hatırlattı.​

KAYNAK: memurlar.net

Eylem yapsinlar saat 18den sonra

Memur ve emeklilere yeni teklif: Taban aylığa bin TL zam!​

✅Kamu işveren heyeti teklifi​

Arkadaşlar son durum bu. 1 milyonun Üzerinde Üyesi olan EBS Sendikayı kapatmadıysa Ben bir şey bilmiyorum.
Demekki kıymetimiz bu kadar mış.

Memur ve emeklilere yeni teklif: Taban aylığa bin TL zam!​

✅Kamu işveren heyeti teklifi​

Arkadaşlar son durum bu. 1 milyonun Üzerinde Üyesi olan EBS Sendikayı kapatmadıysa Ben bir şey bilmiyorum.
Demekki kıymetimiz bu kadar mış.
ebs < memursen, ebsnin 400 küsür bin diye biliyorum, bilen birisi yazarsa sevinirim.

Son Dakika: Toplu Sözleşmede Yeni Gelişme – "Hükümet Pazar Günü Yeni Teklif Sunacak "

📌Memur ve memur emeklilerine yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde kritik gelişmeler yaşanıyor. Kamu İşveren Heyeti’nin taban aylıklara 1000 TL artış yönündeki teklifinin ardından, 18 Ağustos’ta üç büyük memur konfederasyonu iş bırakma kararı almıştı.

✅Kulis bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, yarın (pazar günü) masaya sunulacak yeni teklifin, memurları iş bırakma eyleminden vazgeçirecek düzeyde olması için çalışmalar yapıldığı iddia ediliyor.

ALINTI Facebook tan kopyaladım ama Kaynağın izini bulamadım.
Bekleyip göreceğiz.

http://instagram.com/kamu_biz_/

Son düzenleme:
Son Dakika: Toplu Sözleşmede Yeni Gelişme – "Hükümet Pazar Günü Yeni Teklif Sunacak "

📌Memur ve memur emeklilerine yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde kritik gelişmeler yaşanıyor. Kamu İşveren Heyeti’nin taban aylıklara 1000 TL artış yönündeki teklifinin ardından, 18 Ağustos’ta üç büyük memur konfederasyonu iş bırakma kararı almıştı.

✅Kulis bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, yarın (pazar günü) masaya sunulacak yeni teklifin, memurları iş bırakma eyleminden vazgeçirecek düzeyde olması için çalışmalar yapıldığı iddia ediliyor.

ALINTI Facebook tan kopyaladım ama Kaynağın izini bulamadım.
Bekleyip göreceğiz.

http://instagram.com/kamu_biz_/
1000 lirayı 2000'e çıkarırlar.

Bu iş olmuyorsa tamam devlet ne veriyorsa aliriz.Ama sendika gibi,lüks ofisleri olan, bakandan fazla maaş alanlara ihtiyacımız yok.Her sene ülkenin durumu iyiye gitmiyor.Deprem, sel, yangin, lira değerini kaybediyor.

Buçuk Ali'nin ve yanındakilerin olmazsa olmazı falan yoktur. İşine geleni kabul eder ve o iş orada biter.

Bunlardan kolayı ne hallolur,

Pazarlıktaki üç kırmızı çizgi ve çözümü:

Seyyanen zam en önemli kırmızı çizgi;
Alir 3 4 bin tl zafer ilan eder

Devlet sözü haline gelen 3600 ek göstergenin 1. derece memurlara ve memur emeklisine verilmesi;
Bunla alakalı ileriye dönük söz aldik der, Ha söz tutuldu tutulmadi orası şans

Memur ve memur emeklisinin enflasyona ezdirilmemesi;
Neticede tuik ite kaka enflasyonu yüzde 10 gösterecek
olsada olmasa da

buçuk biraderde 10 puan zam alacak,
ee neticede enflasyonda yüzde 10 hedefleniyor ohh miss

Bu üç madde geçti işte

Bunlardan kolayı ne hallolur,

Pazarlıktaki üç kırmızı çizgi ve çözümü:

Seyyanen zam en önemli kırmızı çizgi;
Alir 3 4 bin tl zafer ilan eder

Devlet sözü haline gelen 3600 ek göstergenin 1. derece memurlara ve memur emeklisine verilmesi;
Bunla alakalı ileriye dönük söz aldik der, Ha söz tutuldu tutulmadi orası şans

Memur ve memur emeklisinin enflasyona ezdirilmemesi;
Neticede tuik ite kaka enflasyonu yüzde 10 gösterecek
olsada olmasa da

buçuk biraderde 10 puan zam alacak,
ee neticede enflasyonda yüzde 10 hedefleniyor ohh miss

Bu üç madde geçti işte
Hocam inşallah yarın daha çok güzel sonuçlarla muhatap oluruz.
Umut işte;
Hep beraber bekleyelim ve görelim 🙏

Memura yeni zam teklifi belli oldu​

Son teklifte;

- 2026 yılı için ilk altı ay yüzde 11,ikinci altı ay yüzde 7;

- 2027 yılı için ise ilk ve ikinci altı aylarda yüzde 4'er zam teklif edildi.

Daha önce dile getirilen 1.000 TL taban aylığı artışı da tekrarlandı.

ilksms
Geri