Sen haklısın. Adına yakışanı yapar.Olmazsa olmazı var. Zam teklifi buçuklu olacak![]()
Hem de ne şakladı. Sesi herkes duymuştur.Kırbaç şakladı.
İşçi 2025 ilk 6 ay yüzde 24 , ikinci 6 ay yüzde 11 , artı 1500 lira seyyanen zam , yani yüzde 14.60 zam
yıllık yüzde 40 zam
SONUÇ
İşçi maaşı en düşük memur maaşından 20 bin lira fazla
Bir tek kırtasiye yardımı artmış. Zaten demirçelik işçileri 15000 lira kırtasiye yardımı alıyor.
hocam onun adı kırtasiye yardımı değil eğitim öğretime hazırlık ödeneği. kırtasiye dediğinizde işbilir müdürler okulun kağıt ihtiyacını, öğrencinin yazılı kağıdını vs ne varsa öğretmene yıkmaya çalışıyor. O öğretmenin kendi şahsi ihtiyaçlarını karşılaması için verilen tutar. Gerçi kuşa döndü ama akmasa da damlıyor. damlayandan olmayalım bari.Bir tek kırtasiye yardımı artmış. Zaten demirçelik işçileri 15000 lira kırtasiye yardımı alıyor.
11 Ağustos tarihinde not ettiğim Zam oranı tahminim. Asıl sorun neden hakem kurulu heyetine katılıp. Bir tiyatro gibi ama biz çekildik altına imza atmıyoruz dendi. Ikincisi gerçekten bu sendikada halen duran olacak mı? Gerisi fasa fiso.2015 yılı, memur toplu görüşmeleri başladı.
İnşallah biz öğretmenler ve memurlar için güzel neticelenir.Hayırlı uğurlu olsun.
Sanırım bugün gündem okunur.Yarın, heyecan başlar.
☆Dilek ve temennilerimizi,
☆Görüşmeler hakkındaki detayları, bu başlıkta paylaşalım arkadaşlar.
Sayın hocam kimse istifa etmez bu rezalet ne ilk idi ne de son olacak. Etmediler etmezlerde emin olun.11 Ağustos tarihinde not ettiğim Zam oranı tahminim. Asıl sorun neden hakem kurulu heyetine katılıp. Bir tiyatro gibi ama biz çekildik altına imza atmıyoruz dendi. Ikincisi gerçekten bu sendikada halen duran olacak mı? Gerisi fasa fiso.
Kışın benim doğalgaz artı elektrik şimdiden geliyor 3-4 bin civarı2027 senesinde ev kiran 40 bin, aidat 2 bin, enerji faturalarin toplami 4 bin olacak.En basitinden yazdım.Daha 1 ekmek almadan.
Benim basogretmenli maasim 2027 senesi Ocak ayinda 3183 lira zam alacak.
Kiranın 40k olduğu yerde aidat 2k olmaz. En az 15-20k da aidat yönetim ister 
her zümre haddini bilecek sendikalarda gram kabahat yok önce dibimizde o sendikalara üye olanlara bakın asıl kabahat bu sendikalara üye olanlarda.