YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1_BETA

Arkadaşlar şablonu kendi okuluma uyarladım. Emeği geçenlere tekrar tşk.
Mozillada sorun yok fakat explorer da frame içinde görüntülenen haberler swf gelmiyor. Acaba benim pc demi sorun var.

Sayın Hasari Hocam, öncelikle vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun. Şöyle bir sorum olacak, sitemi bugün yayınladım. Ancak, index sayfasındaki menülere farenin sol tuşu ile tıklayınca sayfalar aynı sayfada 'ana.html' ile birlikte geliyor. Menü yazısının üzerine sağ tıklayıp da yeni sekmede aç dediğim zaman arka planda index sayfasında görülenler gözükmüyor. Sade bir sayfa çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler. http://nasrettinhocaioo.meb.k12.tr

cemal26' Alıntı:
Sayın Hasari Hocam, öncelikle vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun. Şöyle bir sorum olacak, sitemi bugün yayınladım. Ancak, index sayfasındaki menülere farenin sol tuşu ile tıklayınca sayfalar aynı sayfada 'ana.html' ile birlikte geliyor. Menü yazısının üzerine sağ tıklayıp da yeni sekmede aç dediğim zaman arka planda index sayfasında görülenler gözükmüyor. Sade bir sayfa çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler. http://nasrettinhocaioo.meb.k12.tr
Hocam bu sayfalar index içerisinde açılıyor eğer ayrı sayfada açarsanız index sayfası olmadan sadece sayfanın kendisi gelecektir. Bu şablonda bu sorunu gidermek için siteyi baştan tasarlamak lazım. Bu sorunu V2 gidermeyi düşünüyorum. :)

bbozkurt' Alıntı:
hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..

evet hocam bu soruna çözüm nasıl buluruz yardımcı olursanız cok sevinirim

Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1

Çok teşekkürler hocam emeğiniz için. Ben sadece haber manşet bölümünü alıp siteme uyarladım. Link verememiştim onu da şimdi diğer yorumları okuyunca gördüm ve çok sevindim:) Meğer ne basitmiş. Zoru bulmaya alışınca gözümüzün önündekini göremiyoruz..Tekrar teşekkürler..

Bu çalışmayı yapan ve paylaşan bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürler..... :alkis: :alkis: :alkis:

Çok teşekkürler, büyük uğraş vermişsiniz, bir çok arkadaşımızın işine yarayacaktır.

stattlich' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:
hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..

hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisiniz

Emeğiniz için teşekkür ederim.
Corel Draw'da türkiye haritasını düzenleyemedim. Corel Drawı ilk defa kurdum ve gördüm hiç kullanamadım.
nasıl yapacağımı bilemedim bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
haritada şanlıurfa'yı kırmızı yapacaktım.

emeği geçenlere teşekkür ederim. güzel olmuş okul sitemizi değiştireceğim en kısa zamanda

stattlich' Alıntı:
stattlich' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:

hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisiniz
Hocam dilerseni o bölümü yukarı taşıyabilirsiniz şunun gibi...
template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-5-yayinlandi-t44702.html

cafgazhar' Alıntı:
Emeğiniz için teşekkür ederim.
Corel Draw'da türkiye haritasını düzenleyemedim. Corel Drawı ilk defa kurdum ve gördüm hiç kullanamadım.
nasıl yapacağımı bilemedim bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
haritada şanlıurfa'yı kırmızı yapacaktım.
Urfa ili vurgulandı dosyalar ekte...

Ekli dosyalar

çok güzel, ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler

öncelikle böyle bir şablon yayınladığınız için teşekkür ederim. bir sorunla karşılaştım.personel resimlerini başka bir bilgisayarda göremiyorum.resimleri image klasörüne atıyorum ancak sadece personel gözükmüyor.sorun bende mi acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

yukardaki sorunu hallettim benim dikkatsizliğimdemiş.ama şu törenler bölümünü nereden düzenleyebileceğimi söyleyebilir misiniz. çünkü değişiklikleri hiç kaydetmiyor.

BBNET
Geri