YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1

hasari' Alıntı:
cafgazhar' Alıntı:
Emeğiniz için teşekkür ederim.
Corel Draw'da türkiye haritasını düzenleyemedim. Corel Drawı ilk defa kurdum ve gördüm hiç kullanamadım.
nasıl yapacağımı bilemedim bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
haritada şanlıurfa'yı kırmızı yapacaktım.
Urfa ili vurgulandı dosyalar ekte...

Teşşekkürler Hasari Hocam, Ellerin dert görmeye

lütfen yardım!bizim eski web sitesi vardı.özel host.joomladan kontrol ediyorduk.onu ftp ile komple sildim yerine bizim şablonun klasörlerini dosyalarını attım.şimdi açmıyor siteyi.sorun ne olabilir sizce.

Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1_BETA

stattlich' Alıntı:
stattlich' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:
hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..

evet hocam bu soruna çözüm nasıl buluruz yardımcı olursanız cok sevinirim
hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisiniz

iç sayfalara yani mesela projeler.htm dosyasının <body> tagından önce <a name="ust"></a> yazın. sonra index.htm dosyasında projelerimiz yazan resimdeki linki
<a href="projeler.html#ust" target="ana"> olacak şekilde değiştirin.

bu arada haber manşetlerde tıklanan link için target seçme olanağı ekledim. bazen yeni pencerede açılması gereken şeyler olabilir. isteyenler için dosya ektedir.

Ekli dosyalar

hasari hocam teşekkür ederek başlamak istiyorum ben erzurumda ingilizce öğretmeniyim bu dönem okullara bilgisayar ''bilen'' kişiler formatör yapıldı ihtiyaç olduğundan belki biliyosunuzdur. formatörlük kursu akdık fakat yeterli olmadığına inanıyorum. sizlerin sayesinde okul web sayfasını değiştirdim gönderdiğiniz şablona eklemeler yaparak her ne kadar yaptığım eklemeler şablonu basitleştirse de elimden gelen bu. Yapabildiğim kadar ''formatörlüğü'' yapmaya çalışıyorum. herşey için teşekkürler bu site olmasydı bunların hiçbirini yapamazdım emeğinize ve gönlünüze sağlık iyiki varsınız. Okulumuzun web sayfasını görmek isterseniz
www.23temmuz.meb.k12.tr

programlar sayfanızdan ve slaytlarınızdan faydalandım. Çok teşekkür ederim. slaytlar çok güzel

değerli işi bilen hocalarım.lütfen bi'zaman ayırın bana.herşey şablonda normaldi.başka bilgisayarlarda da açtım.sorun yoktu.ama sunucuya yükledik;
-galeri açılmıyor.(aynı adla farklı fotoşar attım photo klasörüne)
-İdari personel müdürle mdr ydrnin resimleri açılmıyor.
-bilşim formatörün açılmıyor.
-haber 1 deki link açılıyor foto açılmıyor.

lütfen yardım.
www.sihbarakioo.k12.tr

hocalarım.bari bu galeri sorununu nasıl halledecem onu söyleyin.flas da mı sorun var?
valla ne yaptımsa açamadım fotoları.yardım lütffen...

aaabaaa' Alıntı:
hocalarım.bari bu galeri sorununu nasıl halledecem onu söyleyin.flas da mı sorun var?
valla ne yaptımsa açamadım fotoları.yardım lütffen...
Hocam bilgisayarınızda görünüyorsa sunucudada görünmesi lazım sanırım ftpden dosyarı atarken eksik atmışsınız örneğin "Scripts" adındaki klasörü attınızmı?

Tosbaa' Alıntı:
stattlich' Alıntı:
stattlich' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:
hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..

evet hocam bu soruna çözüm nasıl buluruz yardımcı olursanız cok sevinirim
hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisiniz

iç sayfalara yani mesela projeler.htm dosyasının <body> tagından önce <a name="ust"></a> yazın. sonra index.htm dosyasında projelerimiz yazan resimdeki linki
<a href="projeler.html#ust" target="ana"> olacak şekilde değiştirin.
Eyvallah hocam bu yöntemi şablona uygulasam iyi olacak. :)

Şablondaki bu sorun giderildi. Yeni hali upload edildi.

bu okul şablonunun aynısını okulumuza uyarlamam konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa lütfen bana işlem basamaklarını anlatsın lütfen okula yeni geldim ve bu hazır şablonu okuluma uyarlamak istiyorum ama bir türlü dreamvearda bunu başaramıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...

alpaygunes' Alıntı:
Çalışmamı kullandığınız için ben teşekkür ediyorum.
Sizinde emeğinize sağlık.
hocam bu okul şablonunu kendi okuluma nasıl ouyarlarım
yolu nedir nasıl işlemler uygulamalıyım cs4 le düzenlemek için gerekli bilgileri verseniz ben gerisini hallederim şimdiden teşekkürler
acil yanıt bekliyorum...........

"hasari" hocam...dediğiniz klasörü de atıp yeniden yükledim.ama sorun yine devam ediyor. kendi resimlerimizi ekledikten sonra "Scripts" klasöründe herhangi bir değişiklik yapacak mıyız? şimdilik picasa ile galeri görüntülüyorum ama sitenin orjinalliği bozuldu.kebir host la da görüştüm. sorun gözükmüyor dedi.anlamadım ki ne oldu?

hocam... "site" klasörün içinde yapacaksın bütün değişiklikleri.az bişey dreamwaver bilgin varsa kolay sıkma canını.mesela index sağa tıkla birlikte aç dreamwaver de "tasarı" de başla okulumuz hakkındadan.soruların olursa bekliyorum..ben sadece galeriyi çalıştıramadım hasari hocamdan yardım bekliyorum...
www.sihbarakioo.k12.tr

aaabaaa' Alıntı:
"hasari" hocam...dediğiniz klasörü de atıp yeniden yükledim.ama sorun yine devam ediyor. kendi resimlerimizi ekledikten sonra "Scripts" klasöründe herhangi bir değişiklik yapacak mıyız? şimdilik picasa ile galeri görüntülüyorum ama sitenin orjinalliği bozuldu.kebir host la da görüştüm. sorun gözükmüyor dedi.anlamadım ki ne oldu?
Yok hocam "Scripts" değişiklik yapmayın.
Eğer galeri sizin bilgisayarınızda sorunsuz çalışıyorsa. FTP atarken bir hata yapmış olmalısınız tüm dosyarınızı ftp alanına attığınıza emin olun.

Selam Hasari hocam
Öncelikle bu şablon için çok teşekkürler. Ben okul için bu şablonu kullandım ama bir sorunum oldu onu nasıl halledebilrim. http://www.bascakmak.meb.k12.tr/ adreste aşağıda bulunan törenler kısmında bir tanesine 23 nisan olarak ayarladım. yanlız resimleri koydum ama sayfanın altına doğru inemiyorum. Kaydırma çubuğu nasıl ekleyebilirim. Yada başka nasıl halleledebiliri. Yardımlarınız için şimdiden çok tşk.

dumlu25@hotmail.com

Erdadas2010' Alıntı:
Selam Hasari hocam
Öncelikle bu şablon için çok teşekkürler. Ben okul için bu şablonu kullandım ama bir sorunum oldu onu nasıl halledebilrim. http://www.bascakmak.meb.k12.tr/ adreste aşağıda bulunan törenler kısmında bir tanesine 23 nisan olarak ayarladım. yanlız resimleri koydum ama sayfanın altına doğru inemiyorum. Kaydırma çubuğu nasıl ekleyebilirim. Yada başka nasıl halleledebiliri. Yardımlarınız için şimdiden çok tşk.

dumlu25@hotmail.com
index sayfasında kod kısmında iframe tagları içerisine <iframe scrolling="auto"></iframe> şeklinde kod yazarsanız istediğiniz scrol gerçekleşecektir.

Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.6 Yayınlandı

hasari dostum ben daha bir versiyonunu indirmeden yenisi çıkıyor bunun. eline sağlık walla güzel çalışma olmuş. emeği geçen zahmet veren bütün üyelere çok teşekkür ediyorum...

hasari hocam ben bu sieyi kullanmak istiyorum ama şimdi dreamwever ile açıp nasıl yapacan resimler kalsörüne mi kopayalacam yolları c:\document setting diye gidiyor biraz yol gösterebilirmisin teşekkürler

hasari hocam site ön izlemesinde trojan var.
ilgilenirseniz sevinirim.

BBNET
Geri