Hocam bu sayfalar index içerisinde açılıyor eğer ayrı sayfada açarsanız index sayfası olmadan sadece sayfanın kendisi gelecektir. Bu şablonda bu sorunu gidermek için siteyi baştan tasarlamak lazım. Bu sorunu V2 gidermeyi düşünüyorum.cemal26' Alıntı:Sayın Hasari Hocam, öncelikle vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun. Şöyle bir sorum olacak, sitemi bugün yayınladım. Ancak, index sayfasındaki menülere farenin sol tuşu ile tıklayınca sayfalar aynı sayfada 'ana.html' ile birlikte geliyor. Menü yazısının üzerine sağ tıklayıp da yeni sekmede aç dediğim zaman arka planda index sayfasında görülenler gözükmüyor. Sade bir sayfa çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Şimdiden teşekkürler. http://nasrettinhocaioo.meb.k12.tr
bbozkurt' Alıntı:hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..
hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisinizstattlich' Alıntı:bbozkurt' Alıntı:hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..
evet hocam bu soruna çözüm nasıl buluruz yardımcı olursanız cok sevinirim
Hocam dilerseni o bölümü yukarı taşıyabilirsiniz şunun gibi...stattlich' Alıntı:hocam bi zahmet yardımcı olabilirmisinizstattlich' Alıntı:bbozkurt' Alıntı:hocam arkadaşlar yazmış mı bilmiyporum ama.. bir ekleme de ben yapmak istiyorum.. alttaki atatürk köşesi , etkinlikler gibi linklere tıklayınca sayfa üste çıksa iyi olur. tıklayınca açılıp açılmadığını göremiyorsunuz.. teşekkürler..
evet hocam bu soruna çözüm nasıl buluruz yardımcı olursanız cok sevinirim
Urfa ili vurgulandı dosyalar ekte...cafgazhar' Alıntı:Emeğiniz için teşekkür ederim.
Corel Draw'da türkiye haritasını düzenleyemedim. Corel Drawı ilk defa kurdum ve gördüm hiç kullanamadım.
nasıl yapacağımı bilemedim bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
haritada şanlıurfa'yı kırmızı yapacaktım.