Re: YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1_BETA
xml de de değişiklik yapıyorum,resimler klasöründen de aynı isimle değiştiryorum dosyayı.şöyle bir hata veriyor:
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2124: Loaded file is an unknown type.
dismiss all continue diye 2 seçenek geliyor dismiss all deyince resim haber bandında gözükmüyor devam ediyor.Sizce neden olabilir?
hasari' Alıntı:Tabi kullanabilirsiniz paylaşmadaki amacımız bu zaten.erbaa600' Alıntı:sayın hocam. ben site nasıl yapılır pek bilmem.ama gördüğüm siteler içinde en beğendiğim diyebilirim. Okulumuz için kullanabilirmiyiz.Teşekkürler
haberler.xml dosyasını notped'de veya dreamweaver'da açıp düzenleyebilirsiniz. Resimler klasörüne de haberin resmini atmayı unutmayın. Kolay gelsin iyi çalışmalar.stormcry2006' Alıntı:Öncelikle teşekkür ederiz.. Ellerinize sağlık..... Haber manşet bölümünü nasıl değiştirebilirim... haber ekleyebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...
xml de de değişiklik yapıyorum,resimler klasöründen de aynı isimle değiştiryorum dosyayı.şöyle bir hata veriyor:
Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2124: Loaded file is an unknown type.
dismiss all continue diye 2 seçenek geliyor dismiss all deyince resim haber bandında gözükmüyor devam ediyor.Sizce neden olabilir?