Benim anlamadığım nokta bakanlığı bu gazeteci arkadaş mı yönetiyor?
Sağolsun faydalı da oluyor ama işleyiş böyle olmamalı diye düşünüyorum.Bakanlığın açıklamadığını ve sendikaların cevap alamadığını, öğrenip aktarıyor ...
Sağolsun faydalı da oluyor ama işleyiş böyle olmamalı diye düşünüyorum.
Hocam hangi tarihe kadar kapsayacak belli mi ? 1 Eylül mü? 5 Eylül mü? Yoksa 3 Kasım a kadar olanlara bir hak daha mı verilecek?2025 Yılı Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Takvimi Yayımlandı
️
Resmî ve özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimiz için Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik ünvanlarına ilişkin süreç;
Başvuru: 20 Ağustos – 5 Eylül 2025
Eğitim: 1 Eylül – 15 Aralık 2025
Ek Başvuru: 3 – 7 Kasım 2025
Sertifika Düzenleme: 1 Eylül 2025 – 30 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleşecek.
Öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Maarif aileimize hayırlı olsun inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 79598
31 Aralık tarihine kadar hakedenlerHocam hangi tarihe kadar kapsayacak belli mi ? 1 Eylül mü? 5 Eylül mü? Yoksa 3 Kasım a kadar olanlara bir hak daha mı verilecek?
Misal ben Öğretmenliği 16 Eylül de hakkediyorum.
Acaba beni ve benim durumumdakileri de kapsayacak mi ?
Hocam hangi tarihe kadar kapsayacak belli mi ? 1 Eylül mü? 5 Eylül mü? Yoksa 3 Kasım a kadar olanlara bir hak daha mı verilecek?
Hayırlısı olsun hepimiz içinKulavuzda yazıyor, yıl sonuna dek süresini dolduran herkesi kapsıyor.
Klavuzda yazıyor hocam 31 Aralıka kadarHocam hangi tarihe kadar kapsayacak belli mi ? 1 Eylül mü? 5 Eylül mü? Yoksa 3 Kasım a kadar olanlara bir hak daha mı verilecek?
Daha öncekinde eğitimi bitirip sertifikayı alan hak kazandı sanırım bir bekleme olmamıştıBaşvuracağız.
2025 yıl sonuna kadar 10 veya 20 yılı dolanların başvuruları kabul edilecek.
Eğitimleri alacağız.
10 veya 20 yılı tam doldurduğumuz tarihte ünvanı!! alacağız.
Sanırım işleyiş bu şekilde olacak
Süresi dolmayan bekledi hocam. 10 veya 20 yılı doldurduktan sonra hak kazanıldı. Kılavuzdaki örnek de açıklıyor bunuDaha öncekinde eğitimi bitirip sertifikayı alan hak kazandı sanırım bir bekleme olmamıştı
Her türlü zararda oluyoruz hocam. Eğitimi tamamlama ayrı sertifika ayrı tarih olunca...Kılavuzda yazan örneklere ve şu tabloya göre Eylül'den önce süresi dolanlar hak kaybına uğradı maalesef.
Benim gibi 15 Mayıs'tan önce dolduranlar 4 ay.
Ekli dosyayı görüntüle 79599
Ekli dosyayı görüntüle 79600
Her türlü zararda oluyoruz hocam. Eğitimi tamamlama ayrı sertifika ayrı tarih olunca...
Bende de 12 Ekim yazsada muhtemelen kasım maaşında geçeceğim başöğretmenliğe...