Otomatik diye bir şey yok hocam illa bi süreç işliyor maalesefHani sürekli olarak 20 senesini dolduran egitimi alıp otomatik alacaktı?
Otomatik diye bir şey yok hocam illa bi süreç işliyor maalesefHani sürekli olarak 20 senesini dolduran egitimi alıp otomatik alacaktı?
5 ay olarak dahil edilecek. Mebbise bakarsanız orada gözüküyorMerhaba arkadaşlar. Ben 2005 eylül ayında sözleşmeli öğretmenliğe atandım. 2006 şubat ayında kadroya geçtim. Bu süreçte çalıştığım gün sayısı sgk da 72 gün görünüyor. Baş öğretmenlikte bu süre hesaplanırken 5 ay mı yoksa 72 gün dahil edilecek?
Benimde 15 Ekim de doluyor hocam.Ama kılavuzda sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay dan itibaren tazminat ödenir diyor.Kasım ayına kalacak gibi15 Ekim'ten itibaren almaya hak kazanırsınız. Ama fark ödemesi olarak Kasım ayına kalacak gibi görünüyor çünkü sertifika yetişmeyecek.
72 gün dahil edilmiş5 ay olarak dahil edilecek. Mebbise bakarsanız orada gözüküyor
Benimde 15 Ekim de doluyor hocam.Ama kılavuzda sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay dan itibaren tazminat ödenir diyor.Kasım ayına kalacak gibi
Hocam başvuru, eğitimin tamamlanması ve sertifika basımını 6-7 eylüle kadar bitirebilirsen eylül maaşına yetişir muhtemelen21/08/2025 de 20 yil doluyor.Ne zaman hak edebiliriz.
Bı sonraki ay ifadesi nedir?Hocam başvuru, eğitimin tamamlanması ve sertifika basımını 6-7 eylüle kadar bitirebilirsen eylül maaşına yetişir muhtemelen
Bı sonraki ay ifadesi nedir?
Örneğin 8 Eylül de sertifika hazır olmuş olsa eylül değilde direkt ekim ayına mı bırakıyor.