akdenizkanki' Alıntı:Biraz özgürlük engellemesi olacak ama bu akşam saat 21:00 ile 21:45 arası forumdaki konular kapatılsın sadece bu konu aktif olsun belki bu forumdakilerde gaza gelip 1-2 twet atabilirler![]()
the_korsan' Alıntı:akdenizkanki' Alıntı:Biraz özgürlük engellemesi olacak ama bu akşam saat 21:00 ile 21:45 arası forumdaki konular kapatılsın sadece bu konu aktif olsun belki bu forumdakilerde gaza gelip 1-2 twet atabilirler![]()
valla yapalım madem, tweet eylemindeyiz hastagımızda şudur diye duyururuz...
:alkis: Teşekkürler. :++:the_korsan' Alıntı:Saat 21.00 da kapalıyız, madem bir karar alındı listeye girmeden bitmesin bu iş.
:alkis:the_korsan' Alıntı:Saat 21.00 da kapalıyız, madem bir karar alındı listeye girmeden bitmesin bu iş.
hastasıyız dede' Alıntı:arkadaşlar konuyu yeni gördüm destek vermek istiyor ve özür diliyerek soruyorum cahilliğime verin TT olmak ne demek.![]()
teşekkürler, şu an hala okuldayım eve gidince gönderirim,eemree' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:arkadaşlar konuyu yeni gördüm destek vermek istiyor ve özür diliyerek soruyorum cahilliğime verin TT olmak ne demek.![]()
trend topic yani en çok konuşulan konu demek twitterda
Türkiye gündemi varya ordaki etiketlere TT deniyor
klebsiella' Alıntı:#BTÖğretmenleriGereklidir , buraya tweet attıgım halde kendi yazdıklarımı neden göremiyorum,üst kısımda "Tweetler Popüler / Hepsi " hepsi'ye tıkladıgım zamanda görünmüyor? :?:
büyüksün adminimthe_korsan' Alıntı:Saat 21.00 da kapalıyız, madem bir karar alındı listeye girmeden bitmesin bu iş.
s_kajmeran' Alıntı:klebsiella' Alıntı:#BTÖğretmenleriGereklidir , buraya tweet attıgım halde kendi yazdıklarımı neden göremiyorum,üst kısımda "Tweetler Popüler / Hepsi " hepsi'ye tıkladıgım zamanda görünmüyor? :?:
Ayarlar-Profil orda ''Tweetlerimi korumaya al '' seçeneğinin muhakkak işaretli olmaması gerkiyor.