Yok hocam bu değil. Bu dünkü konu başlığı idi. Bu gün farklı bir başlık ile saast 21.00 21.45 arası twit atacağız. Konu başlığını Site Yöneticimiz beş on dakikaya tüm siteyi kapatıp burdan yayınlayacak.eemree' Alıntı:#BTÖğretmenleriGereklidir
bu değilmi başlık değişekmi herkes buna yazıyor dünden beri
Hocam bir şeyler yaptım bir kere görebildim mesajımı, ama şimdi yine göremiyorum.ilknurboteci' Alıntı:aynen ben de ayarları yapmama rağmen kendi tweetlerimi göremiyorum malesef...SİRE' Alıntı:Gizlilik ayarımda sorun yok ama kendi tweetlerimi göremiyorum. :?:
Yok hocam valla o aklıma hiç gelmedi. Twitterı ilk defa kullanacak arkadaşlar için yazabilecekleri örnek cümleler paylaşmak istedim.netame' Alıntı:yakopasa hocam, kopyala yapıştır yapmayın spam e düşer deniyordu, buradan kopyala yapıştır yapılsın diye mi paylaşıyorsunuz![]()
süperyakopasa' Alıntı:az kaldı tt listesine gireceğiz inşallah ha gayret. 2000 twit atılmış şu ana kadar #BilisimOgretmenleriOkullardaOlsa
Aynen öyle 7 - 8 tane tweet attim. Ama nedense bir türlü tt olamadi.BesSTy' Alıntı:Bir türlü TT olmadı ya..![]()
eemree' Alıntı:bir türlü göremedik TT de bastırın :?
en az 15 tane attım