Tüm tahtalara pardus yüklenmesi

Kodla Büyü
En son sürümü bu . Başka yok.
1752438789440.webp

pardus 23 kararlı sürümü yok hocam henüz. https://pardus.org.tr/ adresine eklememişler

okulumuzdaki tahtaların çoğu faz 1. pardus yükledim boot ederken sorun aldım. hadi diyelim o ben bir şeyi yanlış yaptım. öğretmenler yayın evinin .exe uzantılı dijital kitaplarını kullanıyorlar pardusda açamıyoruz. yabancı dil öğretmeni .exe uzantılı bir uygulama istiyor açamıyoruz. EVET WİNE VAR ama wine yeterli değil.

şimdi anasayfaya geçince aklıma geldi artısı ne olabilir bazı okullar kilit sistemine para veriyordu ondan tasarruf edilmiş olur bakacaz

okulumuzdaki tahtaların çoğu faz 1. pardus yükledim boot ederken sorun aldım. hadi diyelim o ben bir şeyi yanlış yaptım. öğretmenler yayın evinin .exe uzantılı dijital kitaplarını kullanıyorlar pardusda açamıyoruz. yabancı dil öğretmeni .exe uzantılı bir uygulama istiyor açamıyoruz. EVET WİNE VAR ama wine yeterli değil.
Yayın evlerinin pardus uygulamaları da mabcut oluyor genelde.

Paylaşılan ISO'yu bir türlü sanal makinaya kuramadım. Yeniden başladıktan sonra sürekli kurulum ekranına dönüp duruyor. Deneyip kurabilen var mı? Oracle Virtualbox ile deniyorum.

BBNET
Geri