Tüm tahtalara pardus yüklenmesi

Kodla Büyü
Etap Yetkili: Kullanıcı adı: etapadmin, Parola: etap+pardus!
Öğrenci: Kullanıcı adı: ogrenci, Parola: 1
Öğretmen: Kullanıcı adı: ogretmen, Parola: ogretmen

Google aramasında çıkıyor
standartta bırakmamak lazım bence. 2 sene evvel bir öğrenci hocam yönetici hesabında olmazsam rahat edemiyorum dedi. sanki tahtaya takla attıracakmış gibi
o zaman acemiydim şimdi öğrenince hemen şifre değiştirip öğrenci girişini parolasız giriş yapıyorum.

Bende iki yıl boyunca pardus yüklü tahtalarda çalıştım. Tabi ki eksiklikleri var z kitap ve yazıcı sürücüleri büyük problemdi ama onları da yavaş yavaş hallediyorlar. Bence de faz1 leri bilmem ama faz2 ler de faz3 ler de hepsi pardus olsun. Tabi windows a alışkın olduğumuz için özellikle yaşlı hocalarda problemler , istenmeyen durumlar olacaktır

Öğrencilerin çok fazla kurcalama şansı olmadığı için bence de Pardus olması daha iyi. Tabi sınırsız yetki veren öğretmenler olunca onu da başaran öğrenciler oluyor.
Arçelik Faz3'e mürekkepli ve lazer HP, Canon, Brother ve Epson kuramadığım model olmadı. Tabi bazıları için farklı günlerde tekrar denemek gerekti.

Az önce mesaj geldi Kayseri’de bulunan bütün et ler Eylül 5 ine kadar pardusa geçecekmiş

Kayseriye bak, seminerde öğretmenlere nasıl iş yaptırmayı düşünüyor. bt rehber görevlendirmeleri semineri kapsıyor mu?

Öğrencilerin çok fazla kurcalama şansı olmadığı için bence de Pardus olması daha iyi. Tabi sınırsız yetki veren öğretmenler olunca onu da başaran öğrenciler oluyor.
Arçelik Faz3'e mürekkepli ve lazer HP, Canon, Brother ve Epson kuramadığım model olmadı. Tabi bazıları için farklı günlerde tekrar denemek gerekti.
e kilit yüklenebiliyor mu?

BBNET
Geri