Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
Re: Son Dakika norm durumu!!!!

He valla alışmışız biliyormusun görevimiz olmayan işleri yapmaya.. bunuda üzerime alındım hayret. yarın kesin ararım. selamınızıda söylerim.

faruk8542' Alıntı:
o zaman sınıfcının, sosyalcinin suçu ne? resmen şike yapılıyor.. yarın kpss den sonra 313+1 alınırsa görürsün gelecek tepkiyi hani noldu demeyecekmi adam 7000 açık vardı sen niye 314 kişi aldın diye..konu farklı..sen borsa işine girdiysen zaten kaybetmeyi göze aldın demektir. İl dışına onlar gene işine gelen sayıda açarlar kota koyarlar merak etme. hem sen 8 senelik sin senin iş kesin olur. tuzun kuruymuş öyle söylüyorlar. adamlar atanamamış sen ne derdindesin.. ben demiyorum onlar diyor.

ya arkdaşım sen niye bu kadar rahatsız oluyorsun millet önünü görmeye çalışıyor ve bazı bilgiler ediniyor. Soran arkdaşlar gayet halinden memnun ve şikayetçi değil artı herkes biliyor açık kadar atama yapılmayacağını. Bu bölüm mezuları zaten 5 yıldır karamsar biraz daha öyle mi kalsınlar alanındaki gelişmeleri herkes bilmek ve alanına hakim olmak ister. Yarın kontenjan açmazlarsa buraya ülke kontenjanını verenlerin suçu ne? Suç yine meb yetkililerinde olur buraya bilgi veren de değil. İstemeyen kişiler takip etmezz hiç ümitlenmez ve karamsar bir şekilde hayatına devam eder. Hatta bu karamsarlıktan dolayı çoğu böte mezunu sınava bile girmiyor nasıl olsa atama yapmıyorlar diye, belki kontenjanı görür daha çok çalışır elinde puanı olur. Meb kontenjan açarsa paşa paşa atanır. Bilgilendirme yapan arkadaşları şikayet edecekmiş, elinden geleni arkdan akoyma hatta çık şimdi şikayet et. Çok sıkılan veya rahatsız olan siteye girmez olur biter.

Bransin sanirim sinif falan olan btr cilerdensin. Normlar acildikca kendine dert ediyorsun. Ya da sikintilarin var. icinden atamayincada buraya yansitiyorsun.

istanbul norm durumuna ulaşamadık anlaşılan. Bu arada o sayı daha çok artar çünkü istanbulda henüz güncelleme ekranı hiç açılmadı eski hali geçerli.

faruk8542' Alıntı:
He valla alışmışız biliyormusun görevimiz olmayan işleri yapmaya.. bunuda üzerime alındım hayret. yarın kesin ararım. selamınızıda söylerim.

yaw arkadasım aksamdan berıdır demeyım demeyım dıyorum ama bu ne sıddet bu ne celal nıye ortalıgı gerıyorsun her baslıkta yorummun var amenna fakat hepsıde satastıracak seklınde mıllet neyın derdın de sen neler neler yazıyorsun adam hava nasıl demıs sen adama saydırmıssın adam norm demıs saydırmıssın adam gık demiş dediğine pişman etmissin neden ortamı gerıyorsun anlamadım.bı sıkıntın varsa paylas burda herkes bırbırıne yardımcı olmada zaten cabalıyor her baslıga neden gergın cevaplar yazıyorsun satasmaya calısıyorsun kı ınsanlara

abi sıkıntım burda çok içerledim bu yazıya..

@dfht(yeni üye)
öncelikle adam ol adam gibi konuş. ne ayak olduğumu gösteririm ben sana.
sınıf öğretmeninden bana ne. diğer branşlardan bana ne. dernek kuranlar senin için mücadele etmiyor. tüm bilişim öğretmenleri için mücadele ediyor. asıl sen kimsin ki bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun. haddini bil. bilmezsen bildirirler. kimin bencil olduğu apaçık ortada hala utanmadan nasıl konuşuyorsun. btr olmayıp sadece derslere girdiğin zaman bilgisayar arızalarına bakmayacağını mı sanıyorsun. müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
konuşmandan kalite seviyen ortaya çıkıyor. senin gibi kalitesiz insanlar yüzünden öğretmenlik mesleği ayaklar altında. önce bir öğretmen olarak nasıl konuşulacağını öğren sonra yorum yap.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/seneye-ne-olacak-btr-t112511.html

mehmettuna68' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
o zaman sınıfcının, sosyalcinin suçu ne? resmen şike yapılıyor.. yarın kpss den sonra 313+1 alınırsa görürsün gelecek tepkiyi hani noldu demeyecekmi adam 7000 açık vardı sen niye 314 kişi aldın diye..konu farklı..sen borsa işine girdiysen zaten kaybetmeyi göze aldın demektir. İl dışına onlar gene işine gelen sayıda açarlar kota koyarlar merak etme. hem sen 8 senelik sin senin iş kesin olur. tuzun kuruymuş öyle söylüyorlar. adamlar atanamamış sen ne derdindesin.. ben demiyorum onlar diyor.

ya arkdaşım sen niye bu kadar rahatsız oluyorsun millet önünü görmeye çalışıyor ve bazı bilgiler ediniyor. Soran arkdaşlar gayet halinden memnun ve şikayetçi değil artı herkes biliyor açık kadar atama yapılmayacağını. Bu bölüm mezuları zaten 5 yıldır karamsar biraz daha öyle mi kalsınlar alanındaki gelişmeleri herkes bilmek ve alanına hakim olmak ister. Yarın kontenjan açmazlarsa buraya ülke kontenjanını verenlerin suçu ne? Suç yine meb yetkililerinde olur buraya bilgi veren de değil. İstemeyen kişiler takip etmezz hiç ümitlenmez ve karamsar bir şekilde hayatına devam eder. Hatta bu karamsarlıktan dolayı çoğu böte mezunu sınava bile girmiyor nasıl olsa atama yapmıyorlar diye, belki kontenjanı görür daha çok çalışır elinde puanı olur. Meb kontenjan açarsa paşa paşa atanır. Bilgilendirme yapan arkadaşları şikayet edecekmiş, elinden geleni arkdan akoyma hatta çık şimdi şikayet et. Çok sıkılan veya rahatsız olan siteye girmez olur biter.

Valla sonunda ne olur bilemem ama burda kaç senedir bekleyen insanların umutlu hallerini görmek güzel birşey.. Bana kpss çok uzakken bugün sabahtan beri içimde bir umut, ümit oluştu sonunda olur veya olmaz ama bu duygu güzel. Umut fakirin, bizlerin ekmeğidir.

faruk8542' Alıntı:

@dfht(yeni üye)
sınıf öğretmeninden bana ne. diğer branşlardan bana ne. dernek kuranlar senin için mücadele etmiyor. tüm bilişim öğretmenleri için mücadele ediyor. asıl sen kimsin ki bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun. haddini bil. bilmezsen bildirirler. kimin bencil olduğu apaçık ortada hala utanmadan nasıl konuşuyorsun. btr olmayıp sadece derslere girdiğin zaman bilgisayar arızalarına bakmayacağını mı sanıyorsun. müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
konuşmandan kalite seviyen ortaya çıkıyor. senin gibi kalitesiz insanlar yüzünden öğretmenlik mesleği ayaklar altında. önce bir öğretmen olarak nasıl konuşulacağını öğren sonra yorum yap.

hocam adminlerden birine ilet onlar hallederler birileri yeni üye olunca palazlanmak istemişler dengesiz dengesiz konusmus canını sıkmıs hherhangi bir admıne ulasmanı tavsıye ederım

faruk8542' Alıntı:

@dfht(yeni üye)
Bosver sanal ortamda sanal birini mi takacaksin. Adminlere bildir onlar gerekeni yapar. Uzme kendini. Tanimadigin biri icin insan kendini uzmemeli. İyi geceler

faruk8542' Alıntı:

ne diyon lan sen değişik...defol git...

only61' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

ne diyon lan sen değişik...defol git...
Dostum Hocamın şurda dediği doğru
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/seneye-ne-olacak-btr-t112511-15.html
Biz öncelikle bilgisayar öğretmeniyiz. BTR sadece geçici bir çözümdür. Okulun sitesini Türkçeci'ye yaptıran eski müdürümü göz önüne alarak söyleyebilirim bunu.

İşin temeli daha derin aslında Türkiye'de 100.000 lerce öğretmen açığı var ise ki il dışı tayinlerde öğretmenlerin hareket etmesini sağlayan şuan budur. Bu güzel bir şey mi tabiki hayır. Fırsatım olmasına rağmen ben çalışmadım ama binlerce insan ücretli öğretmen olarak çalışmakta. Yani devlet burda resmen öğretmenlik mesleğini ayaklar altına almaktadır. Kimse ücretli olarak çalışan bir 4 senelik veya 2 senelik üniversite mezunu bir kişiye muayene olmak istemez. Doktorlar da ücretli atansaydı ne olurdu. Ooo bu doktor iyi bunun mezun olduğu fakülte eczacılıkmış cümlesini kimse kurmak istemez.

Diğer branşların da sorunu var. Sadece bizim değil. Yukarda bellrtiğim nedenden dolayı bu işi çözmek bizi aşar. Diğer branşların sorunları bu nedenle bizi ilgilendirmez. Bilgisayar öğretmenliğinde 5000 civarı norm açığı oluşmuş. Tabiki herkes farkında 5000 bilgisayarcı alınmayacağının tüm açık normlar kapatılsa bu seneki atanamda bu sene atanan veya yer değiştiren öğretmenler rahat eder. Fakat bundan sonra ne olur bizden emekli olacak kimse var mı? 5 sene içinde emekli olacak var mı? 10 sene içinde emekli olacak var mı? Tabiki yok ve herkes olduğu yerde çakılı kalırdı.

Hocam şurda hatalı benimde dahil olduğu bir grup çeşitli şifreleri biliyor. Mebbis şifresi denen bu şifreler ile mebin tüm atama ve diğer işleri yürütülüyor. Bu şifreler ile her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. Şimdi Hocam bu şifreler ile açık olan norm sayılarını bildirmemize kızmış belliki şikayet edeceğim diyor. Hocam şikayet ettiğiniz zaman olacakları söyleyeyim.
1- Çeşitli yazışmalar döner. Veri güvenliği ile alakalı ilede ilgili olabilir.
2- Bir yazı yayınlanır ve şifrenin değişmesi gerektiği anlantılır.
3- Şifrenin değişmesi gerektiği yazısı bize gelir ve bizde şifreyi değiştiririz.

Açıklanan bilgiler bilgisayar öğretmenlerini ilgilendirmektedir. Aslında gizli olması gereken bir bilgi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır ve atama bekleyen ve tayin olmak isteyen arkadaşların önünü görmesi amaçlıdır.

Bana kalsa ki kalmıyor ama bir iki tanesi hariç tüm eğitim ve fen edebiyat fakültelerini kapatırım. Arkadaş dedi bunun üzerine peki ordaki eğitim veren üniversite personeli ne yapacak. Onlar iş bulsun diye de binlerce insan işsiz bırakılmaz.

faruk8542' Alıntı:

Ara tüm formun selamınıda söylemeyi unutma tamam mı..Üstüne vazife.. :verymad:

Form yöneticileri artık gereğini size bırakıyorum..

faruk8542' Alıntı:

@dfht(yeni üye)

bu lafımda ne sorun var. senin gibi insan az bile. bu konuda saçma sapan konuşup köşeye sıkışınca hemen suçu bana atmışsın. yok canımı sıktı falan filan.
bu konuda yazdıklarından dolayı adam olmadığını bir kez daha anladım. unutmuşsundur sen yazdıklarını, aşağıya tekrar yazıyım da hatırlatayım.

faruk8542
30 May 2013, 22:45
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/son-dakika-norm-durumu-t112635-225.html

şuna bak yaaa :lol: istediğin yere şikayet et. hiç durma

dfht' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

@dfht(yeni üye)

bu lafımda ne sorun var. senin gibi insan az bile. bu konuda saçma sapan konuşup köşeye sıkışınca hemen suçu bana atmışsın. yok canımı sıktı falan filan.
bu konuda yazdıklarından dolayı adam olmadığını bir kez daha anladım. unutmuşsundur sen yazdıklarını, aşağıya tekrar yazıyım da hatırlatayım.

faruk8542
30 May 2013, 22:45
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/son-dakika-norm-durumu-t112635-225.html

şuna bak yaaa :lol: istediğin yere şikayet et. hiç durma

Tabiki norm acıgı kadar BT öğretmenı almayacaklar ama gecen senekı kadar da almayacakları kesın. Ha bu 500 mu olur 1000 mı olur kımse bılemez sımdıden. ama yer degıstırmelerede yenı atamayada olumlu etkı yataracagı kesın. bırak ta mıllet sevıncını yasasın.

neyse arkadaşlar polemiğe girdik yine. esas konumuza dönelim. varsa bilgisi olan paylaşırsa seviniriz.

Buraya son dakika normlarını yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Ha hiç bir işime yaramıyor şimdilik ama bir bilişimci olarak oluşacak normu öğrenmeyi de istiyorum.. Tabi tüm bilişimcilerin bilmesi de iyi olur gibime geliyor..

polemiğinize başka sayfalarda devam edin şuna bak kaç kişinin takip ettiği sayfadan rahatsız olmuş sanane insanların umutundan ümitinden işine bak!!!

arkadaşlar ben eskişehir istiyorum ama az önce il milli eğitimi aradım aldığım cevap şuu burda tüm bilişimciler norm fazlasıydı şuan onlar kadroya geçti norm açılmayacak bu nasıl iştir anlamadım tüm okullar norm girmiyormu koca eskişehir nasıl kapalı olur yazıkbizim şu halimize yaaaa 4900 açık var bunda hiç mi ekişehir yokkkk yaaa biri bir şey biliyorsa yazssın lütfen

Hocam ben ilçe mem de Ar-Ge de calısıyorum. oncelıkle sıze sunu soyleyeyım. ortalıkta bır bılgı kırlılıgı var bılen de konusuyor bılmeyen de. Sizin o telefonda konustugunuz çok saygıdeger şahsiyetin kulaklarını çınlattım merak etmeyın. Bakanlıktan mem lere gelen yazıda bılısım tek ve ing derlerının ders saatlerını guncelleyın. zaten ders saatlerı guncelledıgınde suan kı rakam ortaya cıkıyor. benım okulumda normalde norm sıfırdı bugun ıtıbarıyle normu 2 ye cıktı. bundan once secmelı oldugu ıcın mudurun ınsıyatıfındeydık. 3 bın kısılık okulda bıle sıfır norm olabılırdı. ama artık ortada bır gercek var. o da ıkı saat dersımızın olması. yanı artık bızım normumuzu ne mudur ne ılce mem ne alı ne de velı belırleyecek. mudur mecburen ders saatını gırecek sıstem otomatık normu hesaplayacak. mılletın dedıklerıne cok kulak asmayın derım.

alley_upp' Alıntı:
Hocam ben ilçe mem de Ar-Ge de calısıyorum. oncelıkle sıze sunu soyleyeyım. ortalıkta bır bılgı kırlılıgı var bılen de konusuyor bılmeyen de. Sizin o telefonda konustugunuz çok saygıdeger şahsiyetin kulaklarını çınlattım merak etmeyın. Bakanlıktan mem lere gelen yazıda bılısım tek ve ing derlerının ders saatlerını guncelleyın. zaten ders saatlerı guncelledıgınde suan kı rakam ortaya cıkıyor. benım okulumda normalde norm sıfırdı bugun ıtıbarıyle normu 2 ye cıktı. bundan once secmelı oldugu ıcın mudurun ınsıyatıfındeydık. 3 bın kısılık okulda bıle sıfır norm olabılırdı. ama artık ortada bır gercek var. o da ıkı saat dersımızın olması. yanı artık bızım normumuzu ne mudur ne ılce mem ne alı ne de velı belırleyecek. mudur mecburen ders saatını gırecek sıstem otomatık normu hesaplayacak. mılletın dedıklerıne cok kulak asmayın derım.
:+1:

Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm 2-3 kişi dışnda herkkez norm fazlasıydı lşimdi kadrtoya geçtiler ama hala norm fazlası var diyorlar yaaa bu nasıl iştir

BBNET
Geri