Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
Re: Son Dakika norm durumu!!!!

mesai bitti güncellemeler yarın devam eder bu saatten sonra pek artış olmaz

bölge normu hesaplanırken kaç ders 1 norm ediyor?

bölge normu şöyle hesaplanır, bölgedeki branşın tüm dersleri toplanır, ve o bölge için her 21 saat derse 1 öğretmen normu tahsis edilir, 21şer paylaştırımın ardından artık kalan ders sayısı 15i bulursa +1 norm daha verilir.
örneğin 56 saat için: 21+21+14 (2 norm verilir artık sayı 15i bulmadığından +1 norm yok)
57 saat için: 21+21+15 (artan 15i bulduğundan norm 2+1=3 verilir.)

BT44' Alıntı:
bölge normu şöyle hesaplanır, bölgedeki branşın tüm dersleri toplanır, ve o bölge için her 21 saat derse 1 öğretmen normu tahsis edilir, 21şer paylaştırımın ardından artık kalan ders sayısı 15i bulursa +1 norm daha verilir.
örneğin 56 saat için: 21+21+14 (2 norm verilir artık sayı 15i bulmadığından +1 norm yok)
57 saat için: 21+21+15 (artan 15i bulduğundan norm 2+1=3 verilir.)

teşekkürler hocam güzel açıklamışsınız

Tüm ilçe ve iller onayladığında inşallah 5000 i geçer. Hem atanacak hem de tayin olacak arkadaşlara daha fazla okulu açık gösterirler.

Toplam öğretmen ihtiyacı 152 000 civarında son gelen sayılara göre bunun yüzde 3.5 i Bilişim Teknolojileri, dahada artabilir bu oran sanıyorum. Bu mantıkla (eğer meb mantıklı oranlarda bir atama yaparsa tabi ) bu ağustos ayında 40 000 kişi atanırsa benim şahsi fikrim en az 1300 civarında yeni arkadaş aramıza katılabilir.

Teknoloji tasarımcıları bilişimci yaparlarsa yakında hiç şaşırmayın 864 tane fazla varmış şu an

knkrmn' Alıntı:
Teknoloji tasarımcıları bilişimci yaparlarsa yakında hiç şaşırmayın 864 tane fazla varmış şu an
Neden bilişimci yapsınlar ki.. Görsel Sanatlar daha yakın onlara :)

Yarında artacak mı acaba yoksa 4800 le kapattık mı

şimdi bir hesap yapalım: öğretmen ihtiyacı 152bin, bunun içinde BT ihtiyacı 4800
BT ihtiyacının toplam ihtiyaca oranı: 4800/152000=0,0315
şimdi bu oranı 40bin alım için oranlarsak: 40000*0,0315=1260
--------------------
sonuç olarak meb 40bin öğretmen kadrosunu, ihtiyaçlar doğrultusunda dağıtırsa (ki adalet bunu gerektirir) bu dağılımda BT için 1260 kadro yer alması gerekir.

knkrmn' Alıntı:
Toplam öğretmen ihtiyacı 152 000 civarında son gelen sayılara göre bunun yüzde 3.5 i Bilişim Teknolojileri, dahada artabilir bu oran sanıyorum. Bu mantıkla (eğer meb mantıklı oranlarda bir atama yaparsa tabi ) bu ağustos ayında 40 000 kişi atanırsa benim şahsi fikrim en az 1300 civarında yeni arkadaş aramıza katılabilir.
inşallah hocam

Bugünden snra yeni girişler olacak mı arkadaşlar.En son durumu görelim bakabilen yok mu 2 saat önce 4807 idi..

bence pazartesiye kadar girişler olacaktır bazı iller norm durumunu form olarak okullardan istedi kendileri girecekmiş

bütün okullar normları girmek zorunda dimi, girmeme durumu olabilir mi :)

arkadaşlar yarında gırısler devam edecek mesela kars ıcın guncelleme tarıhı yarın saat 5 e kadar bu demektır kı cogu ılde boyleyse bu ıs devam eder .
ayrıca bu gece kacla kapattık bılen var mı son durumu

g.cetin.66' Alıntı:
arkadaşlar yarında gırısler devam edecek mesela kars ıcın guncelleme tarıhı yarın saat 5 e kadar bu demektır kı cogu ılde boyleyse bu ıs devam eder .
ayrıca bu gece kacla kapattık bılen var mı son durumu
4807 ile kapattk hocam.Kars ta böyle olacağı kesin mi yazı linki fln var mı

Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..

faruk8542' Alıntı:
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..
Devletin normu beni gayetilgilendiriyor. Zorunlu hizmet bitsin tayin isteyip gidelim dedik. Tam bitti normlar gitti. Su anda norm aciginin artmasi beni ve benim gibi bircok arkadasi alakadr ediyor. Yukseldikce mutlu oluyoruz. Ne kadar acik o kadar tayin icin okul demek. Acik kadar tayin yeri acmayacaklar ancak bunun %20si bile olsa gecen sene acilan yerlerin 10 kati demek. 8 senedir bt ogretmeniyim ve bransla ilgili aldigim en guzel haber bu. Acik artikca sanki borsada param varmis ve artiyormus gibi seviniyorum. Bu yuzden devletin normu beni cok ama cok alakadar ediyor.

o zaman sınıfcının, sosyalcinin suçu ne? resmen şike yapılıyor.. yarın kpss den sonra 313+1 alınırsa görürsün gelecek tepkiyi hani noldu demeyecekmi adam 7000 açık vardı sen niye 314 kişi aldın diye..konu farklı..sen borsa işine girdiysen zaten kaybetmeyi göze aldın demektir. İl dışına onlar gene işine gelen sayıda açarlar kota koyarlar merak etme. hem sen 8 senelik sin senin iş kesin olur. tuzun kuruymuş öyle söylüyorlar. adamlar atanamamış sen ne derdindesin.. ben demiyorum onlar diyor.

faruk8542' Alıntı:
üzerine vazife mi hissettin?

BBNET
Geri