faruk8542' Alıntı:o zaman sınıfcının, sosyalcinin suçu ne? resmen şike yapılıyor.. yarın kpss den sonra 313+1 alınırsa görürsün gelecek tepkiyi hani noldu demeyecekmi adam 7000 açık vardı sen niye 314 kişi aldın diye..konu farklı..sen borsa işine girdiysen zaten kaybetmeyi göze aldın demektir. İl dışına onlar gene işine gelen sayıda açarlar kota koyarlar merak etme. hem sen 8 senelik sin senin iş kesin olur. tuzun kuruymuş öyle söylüyorlar. adamlar atanamamış sen ne derdindesin.. ben demiyorum onlar diyor.
faruk8542' Alıntı:He valla alışmışız biliyormusun görevimiz olmayan işleri yapmaya.. bunuda üzerime alındım hayret. yarın kesin ararım. selamınızıda söylerim.
mehmettuna68' Alıntı:faruk8542' Alıntı:o zaman sınıfcının, sosyalcinin suçu ne? resmen şike yapılıyor.. yarın kpss den sonra 313+1 alınırsa görürsün gelecek tepkiyi hani noldu demeyecekmi adam 7000 açık vardı sen niye 314 kişi aldın diye..konu farklı..sen borsa işine girdiysen zaten kaybetmeyi göze aldın demektir. İl dışına onlar gene işine gelen sayıda açarlar kota koyarlar merak etme. hem sen 8 senelik sin senin iş kesin olur. tuzun kuruymuş öyle söylüyorlar. adamlar atanamamış sen ne derdindesin.. ben demiyorum onlar diyor.
ya arkdaşım sen niye bu kadar rahatsız oluyorsun millet önünü görmeye çalışıyor ve bazı bilgiler ediniyor. Soran arkdaşlar gayet halinden memnun ve şikayetçi değil artı herkes biliyor açık kadar atama yapılmayacağını. Bu bölüm mezuları zaten 5 yıldır karamsar biraz daha öyle mi kalsınlar alanındaki gelişmeleri herkes bilmek ve alanına hakim olmak ister. Yarın kontenjan açmazlarsa buraya ülke kontenjanını verenlerin suçu ne? Suç yine meb yetkililerinde olur buraya bilgi veren de değil. İstemeyen kişiler takip etmezz hiç ümitlenmez ve karamsar bir şekilde hayatına devam eder. Hatta bu karamsarlıktan dolayı çoğu böte mezunu sınava bile girmiyor nasıl olsa atama yapmıyorlar diye, belki kontenjanı görür daha çok çalışır elinde puanı olur. Meb kontenjan açarsa paşa paşa atanır. Bilgilendirme yapan arkadaşları şikayet edecekmiş, elinden geleni arkdan akoyma hatta çık şimdi şikayet et. Çok sıkılan veya rahatsız olan siteye girmez olur biter.
faruk8542' Alıntı:abi sıkıntım burda çok içerledim bu yazıya..
@dfht(yeni üye)
öncelikle adam ol adam gibi konuş. ne ayak olduğumu gösteririm ben sana.
sınıf öğretmeninden bana ne. diğer branşlardan bana ne. dernek kuranlar senin için mücadele etmiyor. tüm bilişim öğretmenleri için mücadele ediyor. asıl sen kimsin ki bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun. haddini bil. bilmezsen bildirirler. kimin bencil olduğu apaçık ortada hala utanmadan nasıl konuşuyorsun. btr olmayıp sadece derslere girdiğin zaman bilgisayar arızalarına bakmayacağını mı sanıyorsun. müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
konuşmandan kalite seviyen ortaya çıkıyor. senin gibi kalitesiz insanlar yüzünden öğretmenlik mesleği ayaklar altında. önce bir öğretmen olarak nasıl konuşulacağını öğren sonra yorum yap.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/seneye-ne-olacak-btr-t112511.html
Bosver sanal ortamda sanal birini mi takacaksin. Adminlere bildir onlar gerekeni yapar. Uzme kendini. Tanimadigin biri icin insan kendini uzmemeli. İyi gecelerfaruk8542' Alıntı:abi sıkıntım burda çok içerledim bu yazıya..
@dfht(yeni üye)
sınıf öğretmeninden bana ne. diğer branşlardan bana ne. dernek kuranlar senin için mücadele etmiyor. tüm bilişim öğretmenleri için mücadele ediyor. asıl sen kimsin ki bana saygıyı öğretmeye çalışıyorsun. haddini bil. bilmezsen bildirirler. kimin bencil olduğu apaçık ortada hala utanmadan nasıl konuşuyorsun. btr olmayıp sadece derslere girdiğin zaman bilgisayar arızalarına bakmayacağını mı sanıyorsun. müdür sana şu bilgisayar format at dediğin zaman ben yapmam, format atmak istesem okumazdım mı diyeceksin.
konuşmandan kalite seviyen ortaya çıkıyor. senin gibi kalitesiz insanlar yüzünden öğretmenlik mesleği ayaklar altında. önce bir öğretmen olarak nasıl konuşulacağını öğren sonra yorum yap.
faruk8542' Alıntı:He valla alışmışız biliyormusun görevimiz olmayan işleri yapmaya.. bunuda üzerime alındım hayret. yarın kesin ararım. selamınızıda söylerim.
Dostum Hocamın şurda dediği doğruonly61' Alıntı:faruk8542' Alıntı:He valla alışmışız biliyormusun görevimiz olmayan işleri yapmaya.. bunuda üzerime alındım hayret. yarın kesin ararım. selamınızıda söylerim.
ne diyon lan sen değişik...defol git...
faruk8542' Alıntı:abi sıkıntım burda çok içerledim bu yazıya..
@dfht(yeni üye)
dfht' Alıntı:faruk8542' Alıntı:abi sıkıntım burda çok içerledim bu yazıya..
@dfht(yeni üye)
bu lafımda ne sorun var. senin gibi insan az bile. bu konuda saçma sapan konuşup köşeye sıkışınca hemen suçu bana atmışsın. yok canımı sıktı falan filan.
bu konuda yazdıklarından dolayı adam olmadığını bir kez daha anladım. unutmuşsundur sen yazdıklarını, aşağıya tekrar yazıyım da hatırlatayım.
faruk8542
Re: Son Dakika norm durumu!!!!
30 May 2013, 22:45
Arkadaşlar esas bu konuyu kapatın boşuna insanları ümitlendirmeyin. adamlar gerçekten bu kadar bt ci alınacak sanıyorlar.. devletin normu kimseyi ilgilendirmez. Bu başlık devam ederse. ben bakanlığı arayıp ilçelerden bu yetkinin alınmasını isteyeceğim ve şikayet edeceğim. il, ilçe şifresiyle buraya yazanlar bilginize..
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/son-dakika-norm-durumu-t112635-225.html
şuna bak yaaa :lol: istediğin yere şikayet et. hiç durma
alley_upp' Alıntı:bu arada son rakam 4939
alley_upp' Alıntı:bu arada son rakam 4939
:+1:alley_upp' Alıntı:Hocam ben ilçe mem de Ar-Ge de calısıyorum. oncelıkle sıze sunu soyleyeyım. ortalıkta bır bılgı kırlılıgı var bılen de konusuyor bılmeyen de. Sizin o telefonda konustugunuz çok saygıdeger şahsiyetin kulaklarını çınlattım merak etmeyın. Bakanlıktan mem lere gelen yazıda bılısım tek ve ing derlerının ders saatlerını guncelleyın. zaten ders saatlerı guncelledıgınde suan kı rakam ortaya cıkıyor. benım okulumda normalde norm sıfırdı bugun ıtıbarıyle normu 2 ye cıktı. bundan once secmelı oldugu ıcın mudurun ınsıyatıfındeydık. 3 bın kısılık okulda bıle sıfır norm olabılırdı. ama artık ortada bır gercek var. o da ıkı saat dersımızın olması. yanı artık bızım normumuzu ne mudur ne ılce mem ne alı ne de velı belırleyecek. mudur mecburen ders saatını gırecek sıstem otomatık normu hesaplayacak. mılletın dedıklerıne cok kulak asmayın derım.