Ü
Üye silindi 88531
Misafir
:+1:
talp' Alıntı:Değerli arkadaşlarım gönül birisini sevdiğinde artık ondan vaz geçemez artık o bayan onun en değerlisi olmuştur. Evet seviyorum onu, kıskanıyorum.
Fakat karşısındaki kişi, leylası başkasını seviyorsa... İşte o zaman bu kalp neye atıyor ki? Ben ne yapayım ne edeyim dostlar unutamıyorum. Seviyorum...
8)erakcora' Alıntı:sev seni seveni dağlarda çoban olsa; sevme seni sevmeyeni mısıra sultan olsa" güzelmiş![]()
kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum![]()
only61' Alıntı:kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum![]()
sahiplik duygusundan kaynaklanıyor o
bende de var kıskançlık
aynı duyguları her erkek yaşar...
ama başkasına gitmişse sen de zamanla unutursun kader deyip geçecen..
"Ayşen"' Alıntı:only61' Alıntı:kakababa' Alıntı:O değilde benim 8 ay kadar çıktığım bir kız vardı ilişki bir vakit sonra sıkıcı olmaya başladı sevmiyormuşum gibi gelmişti ayrılmak istedim. Bir zaman sonra nişan yaptığını gördüm içim cız etti hala onun pişmanlığını yaşıyorum![]()
sahiplik duygusundan kaynaklanıyor o
bende de var kıskançlık
aynı duyguları her erkek yaşar...
ama başkasına gitmişse sen de zamanla unutursun kader deyip geçecen..
napacannn mecburrr