Forumda sendikaya üye olanlara ilave bir forum ünvanı verilir veya yeşil tik vb verilir teşvik te olur.@metafor Bilgisayar Bilişim Öğretmen Sen kuralım mı![]()
O zaman BBNETSEN kuruluna kadar Eğitim gücü sen@omd hocam biz harranlı bbnet liyiz![]()

Aynen, adamlara sayı lazım. Yoksa bizim kaşımızı gözümüzü beğendiklerinden değil.Neden bir sendikaya üye olmak istiyorsunuz ki? Sendikaların alıp da sizin alamadığınız legal olan hangi kazancınız var 3 ayda bir devletin verdiği katkıdan arda kalan paradan başka. Sendikalarda bir kaymak tabaka vardır; herşey onlar içindir. Diğerleri gelir kapısıdır sadece.
Harran-Sen tüm öğretmen ve eğitim camiasının yapması gerekn bir davranış. Tüm personel istifa etmeli. en azından tepki amaçlı. Sendikalar memurun sorunlarını çözmek, hakkını savunmak yerine %2 baraj getirip kendini garanti altına alma, kasasını doldurma, arka bahçeden siyasilerden emir alamktan başka ne yapıyor.
Sendikanın varlığı en çok zor günde belli olacak. Eğitim gücü seni takip edince somut örneklerden haberimiz oldu. Çünkü büyük sendikalar üyesinin hakkını koruyamadığı yerde memuru sindiriyor. Kimseninde haberi olmuyor.Neden bir sendikaya üye olmak istiyorsunuz ki? Sendikaların alıp da sizin alamadığınız legal olan hangi kazancınız var 3 ayda bir devletin verdiği katkıdan arda kalan paradan başka. Sendikalarda bir kaymak tabaka vardır; herşey onlar içindir. Diğerleri gelir kapısıdır sadece.
