ayhan1' Alıntı:Fatih hocam öncelikle emeğiniz ve sabrınız için çok teşekkürler. ALLAH(C.C.) sizden razı olsun. Geçen dönem boyunca programınızı kullandım ve her kullandığımda dua ettim desem abartı değil.. 3 konu hakkında yardımınızı bekliyorum;
1- Sayın hocam, redeemthepast nickli arkadaşın belirttiği gibi;
Acaba 9/a: 1, 9/b: 2, 9/c:4 şeklinde ayrıntılı olarak Kontrol Listelerinde de yazdırmak mümkün mü? Tıpkı yeni versiyonlardaki oturma planı yazdırın üst kısımında olduğu gibi...
Çünkü böyle olunca, ben sadece sınıf dağıtım listesi çıkarıp sınav yapacak hocama, kontrol listesi çıkarıp gözetmenlere veriyorum ve işimizi çok kolaylaştırıyor.
2- Bir de sınıfları dağıtırken ilk salonlarda 9-10-11-12 eşit sayıda dağıtıyor. bizde 9. sınıflar çok 12 ler az. Böyle olunca da son sıradaki salonlarda hep 9. sınıflar yanyana geliyor. (bu çok önemli değil... ilk konu daha önemli...)
3- bir de logo için sabit dosya seçip kayıt edebiliyor muyuz?
Tekrar teşekkürler...
1. Dediğinizi unutmazsam cuma bakayım.
2. Dediğiniz için bir mantık yapmıştım ama bir türlü hayata geçiremiyorum. Birazda bizim idare o dediğim mantığı istemediği için oluyor.
3. Dediğinizi yapacağım bende bazı şeyleri her seferinde seçmekten sıkıldım. Bazı şeyleri sabit girip ayar yapılacak bir kısım yapmayı planlıyorum.