Yeni versiyonu ekledim. İlgilenen ve takip eden arkadaşlar 1. sayfadan indirebilirler.
ayhan1' Alıntı:Çok tşk hocam, gördüğünüz gibi sürekli takipteyim ve ilk indirenlerdenim,
İşte budur, tam istediğim gibi işimi görecek şekilde çok net olmuş
elinize sağlık. Allah Razı olsun inş.
pdrmehmet_21' Alıntı:iyi günler. sınav dağıtım programını yükledim fakat sürekli hata veriyor.hatalarla ilgili fotografları çektim. bu konu ile ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.
vansak rumuzlu arkadaşım doğru cevabı vermiş siz ortak sınav klasörünü direk C: sürücüsünün içine kopyalama yapmamışsınız. Resimlerden anladığım kadarıyla bir sınav klasörünün içinde görünüyor, veritabanına ulaşamadığı için hata mesajı alıyorsunuz. Osdb adlı veritabanı C:/Ortak Sınav klasörünün içinde olması lazım farklı bir konumda olursa çalışmaz hata mesajı alırsınız.pdrmehmet_21' Alıntı:iyi günler. sınav dağıtım programını yükledim fakat sürekli hata veriyor.hatalarla ilgili fotografları çektim. bu konu ile ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.
Programlayan' Alıntı:Hocam,
Öncelikle çok teşekkürler,
Şöyle bir sorun var,
Sınav Takvimi Oluştur butonuna tıkladığımda, sinav_takvimi tablosunu bulamıyor,
4 mart tarihli versiyonu yükledim. zahmet olmazsa db yi yeniden gönderebilir misiniz?
fatihkultukturkan' Alıntı:Programlayan' Alıntı:Hocam,
Şöyle bir sorun var,
4 mart tarihli versiyonu yükledim. zahmet olmazsa db yi yeniden gönderebilir misiniz?
O kısmı henüz bitirmedim hocam. Formu tasarladım ama kodlarını yazmadım tamamını.
Programlayan' Alıntı:fatihkultukturkan' Alıntı:Programlayan' Alıntı:Hocam,
Şöyle bir sorun var,
O kısmı henüz bitirmedim hocam. Formu tasarladım ama kodlarını yazmadım tamamını.
Sağolun Hocam, bende hata var sandım.
Hangi sınavda hangi öğretmenin görevlendirileceğine yönelik bir form var mı?
dağıtım adı ve sınıf (salon) seçtiğinize emin siniz?spring' Alıntı:hocam listeleri ekledim karma işlemi yapıldı dedikten sonra oluşturulan listeleri göremiyorum. sayfalar boş gözüküyor.. yazdır dediğimde yazdırıyor ama önizleme yapamıyorum malesef nerde hata yapıyor olabilirim?
Access'i sadece veritabanı olarak kullanıyor. Bağımsız diyebiliriz.Laserjet28' Alıntı:Allah razı olsun hocam. Programı deneyemedim henüz ancak şunu sormak istiyorum program Access ile birlikte mi çalışıyor yoksa bağımsız mı?
elrond' Alıntı:hocam ne xp de ne win7 de e-okuldan aldığım listeleri programa aktaramadım...kılavuzu okumama rağmen...kayıtlar alındı diyor...sınıflar bomboş...öneriniz nedir?
fatihkultukturkan' Alıntı:dağıtım adı ve sınıf (salon) seçtiğinize emin siniz?spring' Alıntı:hocam listeleri ekledim karma işlemi yapıldı dedikten sonra oluşturulan listeleri göremiyorum. sayfalar boş gözüküyor.. yazdır dediğimde yazdırıyor ama önizleme yapamıyorum malesef nerde hata yapıyor olabilirim?
veritabanından bir kontrol edin.metinozerin' Alıntı:HERŞEYİ DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM.SINIF LİSTELERİNİ DE YÜKLEDİM.PROGRAM HATA VERMİYOR AMA SINIF MEVCUTLARI SIFIR GÖZÜKÜYOR. ACİLEN YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
fatihkultukturkan' Alıntı:veritabanından bir kontrol edin.metinozerin' Alıntı:HERŞEYİ DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM.SINIF LİSTELERİNİ DE YÜKLEDİM.PROGRAM HATA VERMİYOR AMA SINIF MEVCUTLARI SIFIR GÖZÜKÜYOR. ACİLEN YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
murcoban' Alıntı:hocam şu programı C sürücüsünden çalıştırmayı ddeğiştirebilirmisiniz program nerde olsa çalışması gerekir. bütün programlarda olan bir durum bu
extrachfilepath(application.exename) ile programın exe si nerden çalıştırılıyorsa yolunu alıp connection sitring e ilk formun create olayına yazarsanız program her yerden çalışır okulda dipfreeze yüklemişler sürekli rogramı önce c ye atıyom çalışıp tekrar flasa atıyom bunu düzeltirseniz iyi olacak hocam
Yarin firsat bulursam yazili kagidi yazdirmayi anlatan bir PDF yapayim.ince42' Alıntı:Sayın hocam öncelikle program için çok teşekkür ederim.
Yazılı kağıdı yazdırma konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim.
pdf ler toplu çıkmıyor, başlık bazen bilişim diye çıkıyor,seçimli yazılı kağıdı ekrandaki ders kaydı nasıl olacak,ekle bölümü nasıl kullanılacak?
Bu soruları açıklayan kılavuz benzeri bir şey olursa çok sevinirim.Teşekkürler
ayhan1' Alıntı:İyi Günler Fatih hocam,
Programı bugün kullanıyordum, sizden istediğim kontrol listelerinde sayılı çıktı alıyordum. Salon hepsi seçeneği ile öğrenci sayılı yazdır dediğimde " is not valid integer value" uyarısı çıkıyor, ne yapabilrim?
fatihkultukturkan' Alıntı:ayhan1' Alıntı:İyi Günler Fatih hocam,
Programı bugün kullanıyordum, sizden istediğim kontrol listelerinde sayılı çıktı alıyordum. Salon hepsi seçeneği ile öğrenci sayılı yazdır dediğimde " is not valid integer value" uyarısı çıkıyor, ne yapabilrim?
Hepsi seçeneğini ayarlamayı unutmuşum sorun ondan kaynaklı. Şimdi düzeltmeye başladım. Düzeltince yeni versiyonu yüklerim.