Ü
Üye silindi 126046
Misafir

İnsan işine geleni görüyor malesef hocam aklınızca bizi rezil ettiniz tühhh yaMitinge katıldınız mı aşı ve bilim karşıtı "öğretmen!" arkadaşlar. Dilipak'ı dinliyorsunuz yılların bilim insanlarını kaale almıyorsunuz, tebrikler!!!
isimler cok mu onemli, insana akil nicin verilmis? sorgulamak icin degil mi? biraz sorgula kardesim. aylardan beri defalarca u donusu yapanlari herkes goruyor.Mitinge katıldınız mı aşı ve bilim karşıtı "öğretmen!" arkadaşlar. Dilipak'ı dinliyorsunuz yılların bilim insanlarını kaale almıyorsunuz, tebrikler!!!
Mitinge katıldınız mı aşı ve bilim karşıtı "öğretmen!" arkadaşlar. Dilipak'ı dinliyorsunuz yılların bilim insanlarını kaale almıyorsunuz, tebrikler!!!
Allah zaferler nasip etsin mitingtekilerehttps://twitter.com/DailyMail/status/1436561663508029441?s=19
Aşısızlar yüzünden pandemi bitmiyor diyenlere gerekli açıklamayı DSÖ yapmış...
Bilim jargonunuz da bizim cümlelerimizi kurar oldu , şimdi ne olacak ?
Mitinge katılmadım. Bu tarz mitinglere de katılmayı asla düşünmüyorum.
Her aşı olmak istemeyenin görüşleri aynı değildir. Tıpkı aşılıların da görüşleri aynı olmadığı gibi. Bilim ve aşı karşıtı da değilim. Bu aşıya zorlamalarına karşıyım. Aşıyla kendini iyi hissedecekse, korunacağını düşünüyorsa aşı olmalı, bunun psikolojik etkisi de var. Aşı olup belki daha güvende hissediyor kendini. Ben de aşı olmadan daha güvende hissediyorum kendimi.
aşı işi baydı bence artık 1 di 2 oldu 2ydi 3 oldu 3tü 4 te olursa fena olmaz dendi 5 . olursan ölmezsiniz bilmem ne yeter yaaaaaaawww
Bu ironi mi, şaka mı, yoksa gerçek düşünceniz mi ? Ona göre okkalı bir cevabım olacakta...Aşı kötü bir şey olsaydı Sayın Cumhurbaşkanımız olmazdı. Aşı olmayanlar muhalif sanırım. Cumhurbaşkanımızın olduğu aşıyı olmayan, O'nun yönettiği devlete ve emirlerine kafa tutan biri nasıl akpli olabilir ki?
Hocam aynı şeyi ben yazacaktım siz benden önce yazdınız. Ben de cevabını merak ediyorum.Bu ironi mi, şaka mı, yoksa gerçek düşünceniz mi ? Ona göre okkalı bir cevabım olacakta...
Büyük oyunu görenlerden.Aşı kötü bir şey olsaydı Sayın Cumhurbaşkanımız olmazdı. Aşı olmayanlar muhalif sanırım. Cumhurbaşkanımızın olduğu aşıyı olmayan, O'nun yönettiği devlete ve emirlerine kafa tutan biri nasıl akpli olabilir ki?
desene hocam kontrollerinden çıkmış durum
desene hocam kontrollerinden çıkmış durum
aşı bitirmiyorsa ne takacaklar şey ne verecekler (aklıma direk çip geldi ) aşıyla sıvı kristaller yüklendiyse ve hakkaten de doğruysaİnsanlarla dalga geçiyorlar hocam. ilk başta toplumun %70 i aşılanınca bitecekti şimdi aşı pandemiyi bitirmez diyorlar..
Bazıları da bunlara Bilim Adamı yaptıklarına da Bilim diyor![]()
onun yerine öğrencisini özellikle aşılı ve aşısız öğretmen diye ayırmak isteyenler ayırsın kanun çıkacaksa böyle çıksın herkes kendi inanışına anlayışına göre gruplara dahil olsunBiz de okulda yaklaşık 10 kişiyiz. Belki daha fazla da olabiliriz. Pek organize olmayı düşünmedik. Şimdilik pcr da yok aşı da yok. Bekliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim kendi adıma, bu seneye kadar böyle bir başlangıç yapmadım. Tamamen motivasyondan yoksun, plansız, hedefsiz ve bulanık bir seneye başlıyorum. Bu kadar kötü bir başlangıç yapacağımız hiç aklıma gelmezdi. Bazen diyorum "keşke bir kanun çıkartsalar da kanunla net bir şekilde diretseler". Yani bu gönüllülük esası vb. güzellemelerinin hemen ardından getirdikleri bu zorlamalar beni kendime ve çevreme faydasız bir insan haline getirdi. Yazık...
"dahi" anlamına gelen -da -da ekleri ayrı yazılır hocam. Ayrı yazıldıklarında da, ek olarak geldikleri kelimenin son harfi sert sessiz olsalar bile, -te -ta şeklinde yazılmazlar. "olacakta" değil, "olacak da" şeklinde yazılır. Lütfen önce Türkçemizi doğru kullanalım. Teşekkürler.Bu ironi mi, şaka mı, yoksa gerçek düşünceniz mi ? Ona göre okkalı bir cevabım olacakta...
"dahi" anlamına gelen -da -da ekleri ayrı yazılır hocam. Ayrı yazıldıklarında da, ek olarak geldikleri kelimenin son harfi sert sessiz olsalar bile, -te -ta şeklinde yazılmazlar. "olacakta" değil, "olacak da" şeklinde yazılır. Lütfen önce Türkçemizi doğru kullanalım. Teşekkürler.