mert25' Alıntı:Dosyanın yüklendiği adresler hata veriyor, yeniden yüklerseniz memnun olurum.
mesajınızı okudum hocam haftasonu çalışmalara başlıyorume-ceylan' Alıntı:hocam nerdesinizzzz.... acill yardım
e-ceylan' Alıntı:hocam elinize sağlık kullanıyoruz... çok güzel ancak bazı sıkıntılar var.. hafta sonu etüt var okulumuzda onun başlama saati farklı, hafta sonları etütlerin ayrıca bir programı var. Bunun için hafta sonu diye ayrı bir pencere yapabilir misiniz. Sanırım etütlü okullarda buna benzer sıkıntı vardır. birde hocam hafta sonu çalmasın diye seçip kaydettiğimizde hafta sonu çalmıyor ancak pazartesi günü de çalmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. Tekrar teşekkür ederim, emeğinize sağlık... :alkis:
serserm06' Alıntı:Arkadaşlar ben de adım motorlarında kullanılan ULN2003 entegresiyle bu programa ait zil devresi yaptım. Devreye ait dosya ekte. Cillop gibi çalışıyor. Hem çok kolay bi devre, hem maliyeti ve elemanı az. Programı yapan arkadaştan bir isteğim olacak. Mümkünse İstiklal Marşından sonra amfiyi otomatiğe almasın. Marştan sonra amfi hemen kapanıyor. Müdürün sözü yarıda kalıyor.![]()