İmam-hatip olduğundan dolayı 6 ya düştü maalesefÖğretmenim okulun alanımızdaki toplam ders yükü haftalık kaç saat ?
İmam-hatip olduğundan dolayı 6 ya düştü maalesefÖğretmenim okulun alanımızdaki toplam ders yükü haftalık kaç saat ?
kurumda 2 veya daha fazla sayıda öğretmen yoksa bu dediğiniz imkansız hocam. sisteme yanlış mı girmişler dersleri acabazamanında 24 saat dersle bölgede norm olmuştum
Nasıl bir şey olsun istersiniz hocambranşları ayırdılar ettiler, madem bu kadar TEFlilerin isteidkleri oluyor, adamların gönderin meslek lisesilerine, hiç birisi lisede ortaokulda kalmasın, yıllardır Eğitim Mezunlarına eziyet ettiler, alanları branşları böldüler şimdi hala daha yerlerinde bekliyorlar.
branşları ayırdılar ettiler, madem bu kadar TEFlilerin isteidkleri oluyor, adamların gönderin meslek lisesilerine, hiç birisi lisede ortaokulda kalmasın, yıllardır Eğitim Mezunlarına eziyet ettiler, alanları branşları böldüler şimdi hala daha yerlerinde bekliyorlar.
söylediklerinizin saçmalıktan hiç bir farkı yok, kendinize keyfinize göre yorum yapıyorsunuz, TEF ler kapatılşmış gitmiş, oı zaman alsınlar tüm TEFlileri meslek liselerine, durmasınlar yer işgal etmesinler ortaokullarda anadolu liselerinde ! işinize gelince böyle işinize gtelince şöyle !!Mezuniyetinize, aldığınız eğitimin içeriğine göre okullarda çalıştınız. Meslek liselerinde onun için görev alamadınız. TEF mezunları da mezuniyet içeriklerine göre her iki okul türünde de çalıştırlar. Kimse kimseye zulmetmedi. TTKnın tablosunda gösteriyor girilebilecek dersler açın bakın.
söylediklerinizin saçmalıktan hiç bir farkı yok, kendinize keyfinize göre yorum yapıyorsunuz, TEF ler kapatılşmış gitmiş, oı zaman alsınlar tüm TEFlileri meslek liselerine, durmasınlar yer işgal etmesinler ortaokullarda anadolu liselerinde ! işinize gelince böyle işinize gtelince şöyle !!