Norm Kadro Yönetmeliği 23.3 Maddesi Bilişim Normu

Kodla Büyü
benim okulumda 34 tahta var, robotik kodlama sınıfı var (18 PC) , bilişim teknolojileri sınıfı var (21 PC ) , yenilikçi sınıf var(20 PC ) robotik setler ve 3d yazıcı olduğu halde bana da vermediler ilçeden 14 okul ismi gitti 5'ine vermişler diğerlerini reddetmişler. neye göre veriyorlar bilmiyorum. okulda toplamda cihaz sayısı 110 civarı (et,pc,laptop vs)

branşları ayırdılar ettiler, madem bu kadar TEFlilerin isteidkleri oluyor, adamların gönderin meslek lisesilerine, hiç birisi lisede ortaokulda kalmasın, yıllardır Eğitim Mezunlarına eziyet ettiler, alanları branşları böldüler şimdi hala daha yerlerinde bekliyorlar.

Mezuniyetinize, aldığınız eğitimin içeriğine göre okullarda çalıştınız. Meslek liselerinde onun için görev alamadınız. TEF mezunları da mezuniyet içeriklerine göre her iki okul türünde de çalıştırlar. Kimse kimseye zulmetmedi. TTKnın tablosunda gösteriyor girilebilecek dersler açın bakın.

Kardeşim şunda bile neyin ne olduğu belli değil! Bakanlık norm ihtiyacı olan okulları neden belirlemez, neden ona göre tercih hakkı vermez aklım almıyor. Yazık şu branşın hâline!

Mezuniyetinize, aldığınız eğitimin içeriğine göre okullarda çalıştınız. Meslek liselerinde onun için görev alamadınız. TEF mezunları da mezuniyet içeriklerine göre her iki okul türünde de çalıştırlar. Kimse kimseye zulmetmedi. TTKnın tablosunda gösteriyor girilebilecek dersler açın bakın.
söylediklerinizin saçmalıktan hiç bir farkı yok, kendinize keyfinize göre yorum yapıyorsunuz, TEF ler kapatılşmış gitmiş, oı zaman alsınlar tüm TEFlileri meslek liselerine, durmasınlar yer işgal etmesinler ortaokullarda anadolu liselerinde ! işinize gelince böyle işinize gtelince şöyle !!

söylediklerinizin saçmalıktan hiç bir farkı yok, kendinize keyfinize göre yorum yapıyorsunuz, TEF ler kapatılşmış gitmiş, oı zaman alsınlar tüm TEFlileri meslek liselerine, durmasınlar yer işgal etmesinler ortaokullarda anadolu liselerinde ! işinize gelince böyle işinize gtelince şöyle !!

Asıl saçmalık sizin dedikleriniz. Siz dersi anlatacak bilgi ve yeterliliktesiniz de biz mi değiliz liselerde. Haksız yere norm fazlası yaptılar zaten bir sürü insanı. Hala saçma sapan sözler edip bötecilere yıllarca haksızlık falan filan diyorsunuz. Büyülenmiş gibi gözününüz önündeki yapılan haksızlığı görmeyip menfaatiniz doğrultusunda yorumlar saçmalıyorsunuz. Bu arada sizin meslek liseslerine bugüne kadar gidemiyor olmanız hakszlık falan değil bunu bir kere kafanıza kazıyın. Üniversiteye başlamadan önce de bunu bilerek okudunuz o bölümü. Aldığınız dersler belli,içerikler belli. tef için de aynı şeyler geçerli. Millet bunları bilerek okudular. kazanılmış haklarını ellerinden aldılar binlerce insanın. Bir kere hakkaniyetli bir insan olma takliti yapın ve sesinizi çıkarmayın en azından bize destek olmuyorsanız bile. Gölge etmeyin yeter...

Son düzenleme:
Norm Kadro Yönetmeliği 23.3 Maddesi ile norm kadro alan öğretmen her sene bu norm için dilekçe mi verecek?
sonraki sene dilekçesine olumsuz cevap gelirse tekrar norm fazlası olur o zaman
kimi okullara norm verilmiş kimisine verilmemiş diyor yazan arkadaşlar

ilksms
Geri