Norm Kadro Yönetmeliği 23.3 Maddesi Bilişim Normu

Kodla Büyü
Verdim ama norm fazlası atama tercihi zamanıydı 9 Ocak 2026 da vermiştim dilekçemi bakanlığa ya da il mem e bile iletilmeden ilçeden geri döndü işlem yapılmamaktadır diye...
Öğretmenim öncelikle dilekçenizi üstteki mesajımda verdiğim örnekteki gibi doldurun. Norm fazlası atamanızın durdurulması yada benzeri gibi bir ifade kullanmayın. Yazıyı YEĞİTEK'e iletilmek üzere yazın. İlçe veya il sadece sizin yazınızı iletmekle görevli olacak. Reddetme yetkisi yok yani.

Öğretmenim öncelikle dilekçenizi üstteki mesajımda verdiğim örnekteki gibi doldurun. Norm fazlası atamanızın durdurulması yada benzeri gibi bir ifade kullanmayın. Yazıyı YEĞİTEK'e iletilmek üzere yazın. İlçe veya il sadece sizin yazınızı iletmekle görevli olacak. Reddetme yetkisi yok yani.
Hocam zaten okul değiştirdim şimdi yeni okuluma norm istemiş gibi olacağım zaten yeni okulumda norm var

Hocam zaten okul değiştirdim şimdi yeni okuluma norm istemiş gibi olacağım zaten yeni okulumda norm var
Öğretmenim eski okulunuz adına girişimde bulunun. Müdürle aranız iyiyse üst yazıya çevirsin dilekçeyi ve talepte bulunsun.
En azından alanımız +1 norm kazanır. O okula da en kısa zamanda birisi (belki siz tekrar) gider.

ilksms
Geri