nasıl oldu hocam kaç saat dersiniz vardı ders saatiniz mi azaldı yada bölge normundanmı fazla oldunuzOcak ayında 9 yıl çalıştığım imam hatip ortaokulunda norm fazlası oldum. Tercih yaptım başka bir ortaokula atandım. Şimdiki okulumda da norm fazlası olmuşum. Bugün tebliğ ettiler. İlçede tercih edeceğim okullarında bugün normu olabilir ama kasım norm güncellemelerinde yine norm fazlası olabilirim. Midem bulanıyor. Çok üzgünüm. Lütfen yardım edin…
bu arada ben de norm fazlasıyım (btciyim) bıraktım herseyi dusunmuyorum bir sey beni norm fazlası yapanlar dusunsun modundayım tavsiye ederim...çözüm BTR kadrosu, ders gelmez zamanında çok söyledik kimse dinlemedi bir gün herkes norm fazlası olacak bütün branşlar hemde sırayla herkes tadacak bu duyguyuBize bir çözüm bulsunlar lütfen yalvarıyorum…
Bu saatten sonra da hiç olmaz zaten. TEF mezunu olanlar kendi okul türlerinde, BÖTE mezunu olanlar da kendi okul türlerinde dolanıp duracak. Artık yer değiştirme neredeyse durma noktasına geldi. Rotasyon ile biraz umut ışığı doğmuştu o da rafa kalktı. Sınıf mevcutları da her yıl azalıyor. Bölümlerimiz ülke genelinde küçülme politikasıyla yavaş yavaş kapatılıyor. Sadece seyrediyoruz. Bakalım neler olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.Şunu kabul etmek lazım, bizim branşımızda sınıf bilinci diye bir şey yok. Değil PDR, bir Beden Eğitimi kadar bile yok. Kendisini kurtaran ya da kurtardığını sanan zümreden arkadaşlarımızın ilk işi, zümremize doğrudan veya dolaylı, bilinçli veya bilinçsizce zarar vermektir.
İdareci, şube müdürü olan arkadaşları, il/ilçedeki koordinatörleri ve görevlendirilenleri, bakanlıkta bizimle ilgili birimleri ve yukarı çıkarsak ismi lazım değil bakan yardımcımızı göz önünde bulundurursanız demek istediğim net anlaşılır.
Şu anda yetkili makamlarda bilgisayar öğretmeni kökenli bir çok kişi var. Hatta dediğiniz gibi bakanlıkta. Onlar bu sorundan haberdar mı veya bilgileri varsa da çözüm için bir insiyatif alabilirler mi yoksa biz kimin umurunda oluruz…Şunu kabul etmek lazım, bizim branşımızda sınıf bilinci diye bir şey yok. Değil PDR, bir Beden Eğitimi kadar bile yok. Kendisini kurtaran ya da kurtardığını sanan zümreden arkadaşlarımızın ilk işi, zümremize doğrudan veya dolaylı, bilinçli veya bilinçsizce zarar vermektir.
İdareci, şube müdürü olan arkadaşları, il/ilçedeki koordinatörleri ve görevlendirilenleri, bakanlıkta bizimle ilgili birimleri ve yukarı çıkarsak ismi lazım değil bakan yardımcımızı göz önünde bulundurursanız demek istediğim net anlaşılır.
Haberleri olmaması mümkün mü... Mesela BT ile BÖTE ayrılırken Cihad DEMİRLİ Talim Terbiye Kurulu başkanıydı. Düz mantık kendisi TEF mezunu, lehe bir karar beklenir ama tersi oldu malum.Şu anda yetkili makamlarda bilgisayar öğretmeni kökenli bir çok kişi var. Hatta dediğiniz gibi bakanlıkta. Onlar bu sorundan haberdar mı veya bilgileri varsa da çözüm için bir insiyatif alabilirler mi yoksa biz kimin umurunda oluruz…