Norm Kadro Krizi Kapıda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeDort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ocak ayında 9 yıl çalıştığım imam hatip ortaokulunda norm fazlası oldum. Tercih yaptım başka bir ortaokula atandım. Şimdiki okulumda da norm fazlası olmuşum. Bugün tebliğ ettiler. İlçede tercih edeceğim okullarında bugün normu olabilir ama kasım norm güncellemelerinde yine norm fazlası olabilirim. Midem bulanıyor. Çok üzgünüm. Lütfen yardım edin…
nasıl oldu hocam kaç saat dersiniz vardı ders saatiniz mi azaldı yada bölge normundanmı fazla oldunuz

Belki şu an rahat olabilirsiniz ama sizin de başınıza gelebilir. Aynı yıl içinde 2 kere norm fazlası oldum.

Herkes önce kendini kurtarmayı düşünüyor. İdareyle arayı iyi tutup seçmeli ders seçtirerek. Ama sorun branşın kendisiyle ilgili.

Aynen oyle hocam, sorun bizim bransimizda... gercekten oyle pismanim ve oyle mutsuzum ki bu bransi sectigim gune 21 yil oncesine

24u geciyorum bir şey anlamadım siz de oyle yapın rahat edersiniz😀bu arada ben de norm fazlasıyım (btciyim) bıraktım herseyi dusunmuyorum bir sey beni norm fazlası yapanlar dusunsun modundayım tavsiye ederim...

ilksms
Geri