Norm Kadro Krizi Kapıda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeDort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Avrupa yakasindayim buradaki okullarda bol bol ucretli calistiriliyor.2500 kisilik ortaokulda 29 kadrolu, 40 ucretli var.Kadrolu 2 bilgisayarciyiz 65 saati paylasacagiz, ikili egitim, sadece 5 ve 6.siniflar.Gecen sene 3 bilgisayarcinin da tamami ucretli imis.Demek ki norm fazlasi da oyle her yere zorla gitmiyor.
Tahtalar bozuk idi goreve baslayis yaptim mudur tahtalara bak dedi.Aidata baksin onlar beceremezse hepsine ben el atarim dedim.Slyvester Stallone The Uzman.Bazi savaslar cephede degil, iceride biter.Rambo.

Son düzenleme:
Avrupa yakasindayim buradaki okullarda bol bol ucretli calistiriliyor.2500 kisilik ortaokulda 29 kadrolu, 40 ucretli var.Kadrolu 2 bilgisayarciyiz 65 saati paylasacagiz, ikili egitim, sadece 5 ve 6.siniflar.Gecen sene 3 bilgisayarcinin da tamami ucretli imis.Demek ki norm fazlasi da oyle her yere zorla gitmiyor.
Tahtalar bozuk idi goreve baslayis yaptim mudur tahtalara bak dedi.Aidata baksin onlar beceremezse hepsine ben el atarim dedim.Slyvester Stallone The Uzman.Bazi savaslar cephede degil, iceride biter.Rambo.
varsa gönderirler öncelik göz önündeki merkzi mahallelelerdir oralardan artanlar memler bünyesindeki ihtiyaçlara oralardan artanlar çok saygın yerdenn tanıdığı olanların verildiği yerler oradan da kalırsa ki demek ki kalmıyor. sizin okula kalsa verirler hiç üşenmezler 7-8 yıl mem de çalıştım

örneğin şu anda bodrum kuşadası- didim fethiye gibi yerlerde acayip ihtiyaç var ama geçim pahalılık ve sosyal hayat vs ler dolayısıyla sürekli öğretmenler bu yerlerden gidiyorlar ücretli öğretmenlerle idare ediyorlar ihtiyaç olan yerlerde

ilksms
Geri