Norm Kadro Krizi Kapıda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeDort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bizde 2 adet var, 4 senedir odalarindan ciktigini bir tane gormedim.Veli carpismalarinda biz, ogrenci kavgalarinda hep biz variz.Odalari özel döşenir, bilgisayarlari ve yazicilari bile son modeldir, sabah kahvaltisini mutlaka yaparlar.Her ilkokul ve ortaokula birden 1 tane yeterlidir.
Rehberlik azalmaz sürekli çoğalırlar arkaları güçlü

Özel egitim ogretmenligi de cok sahanedir.Eski okulumda 3 arkadas vardi.Hepsinde 1 ogrenci.Yemek, oyun, film, ders...ogle arasi eve gidiyorlardi.%25 artirimli ek ders, YL var, nobet yok.
Branşta dersi kapanan yada norm fazlalarina ozel egitim kursu aldirip bu bolume brans degistirme olayi da olacak.

Son düzenleme:
Özel egitim ogretmenligi de cok sahanedir.Eski okulumda 3 arkadas vardi.Hepsinde 1 ogrenci.Yemek, oyun, film, ders...ogle arasi eve gidiyorlardi.%25 artirimli ek ders, YL, nobet yok.
Branşta dersi kapanan yada norm fazlalarina ozel egitim kursu aldirip bu bolume brans degistirme olayi da olacak.
zor bi egitim sahsen orgun ve meslek lisesini daha cok tercih ederim amac iyi bir sey yapmaksa yoksa başında dur yeter deniliyor içler acısı ozel ogretim

Bize zor degil.27 senedir sinifimda engelli, down sendromlu cocuklar hep oldu.Cok rahat bir branştir, disarida iş çoktur.
Bakalim 5 ve 6.siniflarda bilisimde nasil olacak.7 ve 8.siniflara secilmedi.6.siniflar 21 sinif, 5.siniflar 8 sinif, 2 böte, gelen 3.kisi de yok nasil paylasim olacak?

Bize zor degil.27 senedir sinifimda engelli, down sendromlu cocuklar hep oldu.Cok rahat bir branştir, disarida iş çoktur.
Bakalim 5 ve 6.siniflarda bilisimde nasil olacak.7 ve 8.siniflara secilmedi.6.siniflar 21 sinif, 5.siniflar 8 sinif, 2 böte, gelen 3.kisi de yok nasil paylasim olacak?
yabancı dil sınıfına çevirirler 5 ve 6 ları tamamdır hocam dert etmeyin.

zor bi egitim sahsen orgun ve meslek lisesini daha cok tercih ederim amac iyi bir sey yapmaksa yoksa başında dur yeter deniliyor içler acısı ozel ogretim
600 öğrenciye 30 saat 38-40 kişilik sınıflara 15 pc li labda 30 saat derse girmektense 2 özel eğitim öğrencisine 9-13 arası mis gibi oturur öğretirim daha iyi. Durumumuzu vahametinin ya farkında değilsiniz ya da oldukça rahat bir ortamda çalışıyorsunuz.

Şu an oyle bir durum yok.12.ayini dolduruyor okul.BT sinifi kurulacakmis.Yeni okul.Bu sene bize norm fazlasi matematikci geldi bayana sormuslar kabul etmis, 10ay bizde derse girdi, cok rahat bir is diyordu.Yazili, kagit okuma derdi yok diyordu.

Son düzenleme:
600 öğrenciye 30 saat 38-40 kişilik sınıflara 15 pc li labda 30 saat derse girmektense 2 özel eğitim öğrencisine 9-13 arası mis gibi oturur öğretirim daha iyi. Durumumuzu vahametinin ya farkında değilsiniz ya da oldukça rahat bir ortamda çalışıyorsunuz.
norm fazlasıyım belki su gercektir beklentim yuksektir,bu sene gorevlendirildiğim okul meslek lisesiydi keyf aldım ders işlerken özel öğretimi de biliyorum hiç keyifli değil bilakis zor ve uzmanlık isteyen bir iş.Eger bi yakının yada evladın ozel öğretimde ise beni daha iyi anlarsın devlet okulunda bu işin nasıl yapıldıgı konusunda ahkam kesmiyorum

Aslında rahat olan özel eğitim öğretmeni olmak değil, özel eğitimde branşçı olmak. Bunu tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
ilksms
Geri