Arkadaşlar bir proje kapsamında okulumuza vr gözlük geldi. Daha önce Pardus a kurulum yapan var mı bu gözlüğü? Meta Guest 3 modeli.
Hocam pardus tüm bilgisayarlar. Ben de ilk defa kurulum yapacağım tam bilmiyorum.bilgisyara kurulum yapmaya gerek yok hocam, telefona methorizon kurun, onuda vysor programı ile bilgisayara yansıtın, yada windowsun kendi ekran yansıtma özelliğini kullnabilirsiniz.
Hocam pardus bilgisayarda bir oyun var onu uygulayacaklar vr gözlükle. Telefonun ekranını neden yansıtıyoruz onu anlamadım.hocam vysor programı linux için mevcut, pardus sıkıntı olurmu bilmiyorum. bilgisyarlaişiniz yok telefonun ekranını yansıtacaksınız sadece.
Hocam gelecek hayalim dijital dönüşüm projesi kapsamında geldi demiArkadaşlar bir proje kapsamında okulumuza vr gözlük geldi. Daha önce Pardus a kurulum yapan var mı bu gözlüğü? Meta Guest 3 modeli.
bilgisayardaki oyunu gözlükle nasıl uygulayacaklar bende onu anlamadım, oyunu gözlüğe kurmaları gerekmiyormu bilgisayarla ne işleri var?Hocam pardus bilgisayarda bir oyun var onu uygulayacaklar vr gözlükle. Telefonun ekranını neden yansıtıyoruz onu anlamadım.
Evet hocam siz yaptınız mı?Hocam gelecek hayalim dijital dönüşüm projesi kapsamında geldi demi
Hocam bilgisayara type-c ile bağlamışlar. Biz bu şekilde test ettik ama pc macbookdu. Oyunun pardus sürümü var nasıl kuracağız gözlüğe ? Labdaki tüm pcler pardus. Ben olayı yanlış mı anladım acaba? VR gözlüğe mi kuruluyor oyunlar? Gözlük fotosu aşağıda.bilgisayardaki oyunu gözlükle nasıl uygulayacaklar bende onu anlamadım, oyunu gözlüğe kurmaları gerekmiyormu bilgisayarla ne işleri var?
Yok hocam yapamadım Windows bilgisayarda denedim orada da meta nin uygulamasına okul İnterneti izin vermiyorEvet hocam siz yaptınız mı?
Hocam gözlük fatih ağına bağlan deyince eba ya yönlendirmeye çalışıyor hata veriyor. Normal bilgisayar gibi eba girişi yapıp İnternete bağlanmıyor. Bilgisayarda da meta nin uygulamasına fatih İnterneti izin vermiyorBu gözlüklerin kendi içinde bir işletim sistemi var.Takıp başlatınca bir ayar, bir uygulama oyun marketi arayüzü beliriyor.Bu arayüzde bilgisayar bağlantısını kablolu veya kablosuz olarak yapıp gözlükten bilgisayar kullanılıyor.Geçen gün okula meta quest 3s gözlükler geldi.Çocuklara oyun oynatıp, 8K görüntüler izlettiler.Ben de denedim.Bu gözlük tek başına bir bilgisayar.