Meta Quest 3 VR gözlük kurulumu

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir proje kapsamında okulumuza vr gözlük geldi. Daha önce Pardus a kurulum yapan var mı bu gözlüğü? Meta Guest 3 modeli.

bilgisyara kurulum yapmaya gerek yok hocam, telefona methorizon kurun, onuda vysor programı ile bilgisayara yansıtın, yada windowsun kendi ekran yansıtma özelliğini kullnabilirsiniz.

hocam vysor programı linux için mevcut, pardus sıkıntı olurmu bilmiyorum. bilgisyarlaişiniz yok telefonun ekranını yansıtacaksınız sadece.

bilgisayardaki oyunu gözlükle nasıl uygulayacaklar bende onu anlamadım, oyunu gözlüğe kurmaları gerekmiyormu bilgisayarla ne işleri var?
Hocam bilgisayara type-c ile bağlamışlar. Biz bu şekilde test ettik ama pc macbookdu. Oyunun pardus sürümü var nasıl kuracağız gözlüğe ? Labdaki tüm pcler pardus. Ben olayı yanlış mı anladım acaba? VR gözlüğe mi kuruluyor oyunlar? Gözlük fotosu aşağıda.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-02-09 214050.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-09 214050.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 5
Bu gözlüklerin kendi içinde bir işletim sistemi var.Takıp başlatınca bir ayar, bir uygulama oyun marketi arayüzü beliriyor.Bu arayüzde bilgisayar bağlantısını kablolu veya kablosuz olarak yapıp gözlükten bilgisayar kullanılıyor.Geçen gün okula meta quest 3s gözlükler geldi.Çocuklara oyun oynatıp, 8K görüntüler izlettiler.Ben de denedim.Bu gözlük tek başına bir bilgisayar.

Bu gözlüklerin kendi içinde bir işletim sistemi var.Takıp başlatınca bir ayar, bir uygulama oyun marketi arayüzü beliriyor.Bu arayüzde bilgisayar bağlantısını kablolu veya kablosuz olarak yapıp gözlükten bilgisayar kullanılıyor.Geçen gün okula meta quest 3s gözlükler geldi.Çocuklara oyun oynatıp, 8K görüntüler izlettiler.Ben de denedim.Bu gözlük tek başına bir bilgisayar.
Hocam gözlük fatih ağına bağlan deyince eba ya yönlendirmeye çalışıyor hata veriyor. Normal bilgisayar gibi eba girişi yapıp İnternete bağlanmıyor. Bilgisayarda da meta nin uygulamasına fatih İnterneti izin vermiyor

ilksms
Geri