Hocam öğretmenler kurulu online mı yapılır, yoksa cuma öğleden sonra yüz yüze mi olur, daha önce olmuştu sankiHenüz yok. En geç Cuma çıkar bence.
Hocam öğretmenler kurulu online mı yapılır, yoksa cuma öğleden sonra yüz yüze mi olur, daha önce olmuştu sankiHenüz yok. En geç Cuma çıkar bence.
Hocam öğretmenler kurulu online mı yapılır, yoksa cuma öğleden sonra yüz yüze mi olur, daha önce olmuştu sanki
Online olur muhtemelen
Henüz yok. En geç Cuma çıkar bence.
nerdeKurul için 24 haziran çarşamba günü tarihi konuşuluyor...
Aynen, öğretim programı 100 küsür sayfa. Konuya odaklanmak yerine öğretim programı ne anlatıyor acaba onu çözmek gerekiyor önce. Tez kadar öğretim programı hazırlanmış. Laflar sürekli değişiyor. Hedef davranış, amaç, kazanım, öğrenme çıktısı vs.. Ders planı isteniyor.. Hangi meslekte bu kadar planlama yapılıyor var mı acaba? Öğretmenin ders notu plandır bu kadar basit aslında. TYMM güzel düşünülmüş ancak öğrenci söze değil yapılana bakıyor. Esase değil usule bakıyoruz. Maalesef ilerleme olmuyor o zaman.Ne kadar evrak kürek gereksiz iş var ya. Bir bırakın da öğretmenlik yapalım. öğretmen ne ara nasıl kendini derse verebilecek? bir doktor veya polis bu kadar evrakla uğraşsa gerçek işini yapamaz. biz nasıl yapalım? kafa kalmıyor.
EBS nin böylr bir yazısını gördüm bende instagramda ama resmi yazı ortada yokMesleki Çalışma programı (seminerler) çevrim içi yapılacak.
EBS nin böylr bir yazısını gördüm bende instagramda ama resmi yazı ortada yok