Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Önce % 62 takıldı Ctrl+Alt+. ile geçebildim. Sonra % 75 te takılı kaldı. Hiçbir buton çalışmıyordu. Video barına dikkat edince mavi olduğunu fark ettim yani izlenmiş gibi en sondaydı, onu başa alancı oynatmaya başladı ve yeni bölüme geçti.
başa aldım... mavi zeminli yazı ekranda kalmak şartıyla arkadaki ekran yeniden çalıştı video bitti. ne ctrk akt + ne ileri ne başka birşey... fayda vermiyor

Eğitim içeriği bizim branş için "çok basit" gibi görünse de, yalnızca bizim için değil tüm öğretmenler için hazırlandığını unutmamak gerek. Kendi okulumdaki öğretmenlerin durumunu düşününce faydalı olacağını düşünüyorum.

arkadaşlar burada takıldı kaldı...
chrome sorunludur dedim firefox yükledim. aynı yerde takılı kalmaya devam ediyor.
çerezleri geçmişi her bi haltı sildim. çıktım girdim... yine aynı.. habire mavi bölümdeki yazıyı okuyor. Play da ileri de işe yaramıyor. geri dön yapınca da baştan alıyor buraya gelince yine takılı kalıyorEkli dosyayı görüntüle 81880
Mavi alanın sağ üst köşesinde X var. Ona basıp bi sonraki bileşene geçin. Yalnız X hemen çıkmıyor, biraz beklemeniz lazım

Telefonda ekran küçük olduğu için kapatma çarpı (x) işaretleri bazen belli olmuyor.

Farklı çözüm yolları:
-Çalma (üçgen) tuşuna basmak
-Yenileme (yuvarlak) tuşuna basmak
-Sayfayı tarayıcıdan yenilemek
-Mavi renge bürünen ilerleme çubuğunu ileri/geri sürüklemek
-Üstte solda yer ala üç kısa çizgiyi basarak, tamamlanan bir önceki kısma geri dönmek
-Tarayıcı geçmişini temizlemek
-Tarayıcıda şu üç tuşa aynı anda basmak: "Ctrl+Alt+."
-Farklı tarayıcı kullanmak

Son düzenleme:
Sorunlar

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1773825653109.webp
    FB_IMG_1773825653109.webp
    20.2 KB · Görüntüleme: 42
  • FB_IMG_1773825671870.webp
    FB_IMG_1773825671870.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 42