Sizde 12 Haziran gününün ek dersi kesildi mi?
Kesilmedi. Ancak o hafta başka bir günde rapor, izin vb. varsa o haftanın kalan dersleri maaş karşılığına sayılacağı için bu tür durumlara özel kesinti olabilir.Sizde 12 Haziran gününün ek dersi kesildi mi?
evet kestiler. müdür ilçe milli eğitimi aradı o günün ek dersini vereceklerSizde 12 Haziran gününün ek dersi kesildi mi?
1-4 Eylül'de evdesin. 1-2 video izletirler.İlkokuldan ortaokula gecince bir sorayim dedim.Ayrica okulda bulunmamizi gerektirecek bir durum yok degil mi 1-4 Eylul evde kalabiliriz yani.
2 hafta ödenmesi gerekir. yani 15x2 30 saatSoru şu : İki hafta mı ödenecek ek ders bir hafta mı?
1 hafta. Zaten online olmasının sebebi büyük ihtimalle bu.Soru şu : İki hafta mı ödenecek ek ders bir hafta mı?
1 hafta. Zaten online olmasının sebebi büyük ihtimalle bu.
Bence KVKK eğitimlerini izletirler. Zaten izlemek zorunlu, aradan çıkar.O zaman ilk hafta niye video izleyeceğiz ya da izlemezse ne olacak mesela?
Bence KVKK eğitimlerini izletirler. Zaten izlemek zorunlu, aradan çıkar.
Hocam bu eylülbaşı olduğu için 2025-2026 ya dahil oluyormuş, ve 2025-2026 da kasım, mart, haziran 1 er hafta 15 saat alındığı için buraya 1 hafta alma hakkı kalmış. Böyle açıklıyorlar yönetmeliğe göreEkders yönetmeliğinde; "Öğretmenlere, ilgili mevzuatına göre yaptıkları meslekle ilgili çalışma sürelerinde bir öğretim yılında dört haftayı geçmemek üzere ve fiilen görev yapmaları kaydıyla haftada 15 saat ek ders ücreti ödenir."
Bu hesaba göre online seminerde video izlenecekse her hafta için 15 saat toplam 30 saat ekders ödenmelidir.
Zora sokmak isteseler o hafta göreve gelmemiş sayabilirler. Artık onun disiplin cezası karşılığı ne ise.O zaman ilk hafta niye video izleyeceğiz ya da izlemezse ne olacak mesela?
Yönetmelik Öğretim yılı dediği için sizin belirtmiş olduğunuz gibi değerlendiriyormuş bakanlık açıklamanız için teşekkür ederim hocam.Hocam bu eylülbaşı olduğu için 2025-2026 ya dahil oluyormuş, ve 2025-2026 da kasım, mart, haziran 1 er hafta 15 saat alındığı için buraya 1 hafta alma hakkı kalmış. Böyle açıklıyorlar yönetmeliğe göre
Rica ederim. Ben de bir yerde okumuştum o aklıma geldi yazdım burata hocamYönetmelik Öğretim yılı dediği için sizin belirtmiş olduğunuz gibi değerlendiriyormuş bakanlık açıklamanız için teşekkür ederim hocam.
Öyle söyleniyor2025 eylül - 2024-2025
2025 kasım - 2025-2026
2026 mart - 2025-2026
2026 haziran - 2025-2026
2026 eylül - 2025-2026
doğru mu?